Lokalstævner

Find dit lokalstævne her

I kan deltage i konkurrencen om Skole OL finalepladser på forskellige måder afhængig af sportsgrenen. Skole OL kan både foregå i idrætsundervisningen og til lokalstævner arrangeret af de foreskellige sportsgrenes klubber rundt om i landet. Se mere om deltagelse i Skole OL for de forskellige sportsgrene her.

I samarbejde med atletikklubber, bueskydningslaug og roklubber afholdes en række Skole OL lokalstævner i hele landet. Her har I mulighed for at deltage og dermed være med i konkurrencen om finalepladser til den store Skole OL Finale i Aarhus den 11-15. juni 2018. Uanset hvordan klassen deltager; om det er via idrætsundervisningen eller via et lokalstævne, kan klassen kvalificere sig til Skole OL Finalen.

Husk:

I er først endeligt garanteret en plads ved lokalstævnet, når stævnearrangøren har bekræftet jeres tilmelding.

Vedrørende Skole OL Atletik: Lokalstævnerne har et begrænset deltagerantal, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Er der ikke et lokalstævne i nærheden af dig, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe jer med at komme i kontakt med en lokal forening, eller guide jer til, hvordan I afholder jeres eget Skole OL stævne i idrætsundervisningen.

OBS: Der er kun få lokalstævner aktive for tilmelding. Vi åbner for tilmelding til lokalstævnerne løbende, så hold øje med siden. Til information ligger de fleste af lokalstævnerne i foråret 2018.

Henter eventlist
Følg os