Skole OL Atletik i idrætundervisningen

Sådan laver du Skole OL Atletik i idrætsundervisningen

Skole OL Atletik kan nemt afvikles i idrætsundervisningen på skolen. Ved at anvende materialet herunder kan I på et par idrætstimer gennemføre jeres eget forløb/stævne i Skole OL Atletik og deltage i konkurrencen om de eftertragtede finalepladser.

I dokumenterne herunder kan du læse mere om, hvordan I praktisk afvikler jeres egen Skole OL Atletik konkurrence i idrætsundervisningen på de forskellige klassetrin:

Sådan laver du Skole OL Atletik i idrætsundervisningen – 4. klasse
Sådan laver du Skole OL Atletik i idrætsundervisningen – 5. klasse
Sådan laver du Skole OL Atletik i idrætsundervisningen – 6. klasse
Sådan laver du Skole OL Atletik i idrætsundervisningen – 7. klasse

Se også vores instruktionsvideoer af, hvordan man afvikler de forskellige discipliner:

Resultaterne kan registreres, når der er logget på, så I kan deltage i konkurrencen om finalepladserne. Deadline for indtastning af resultater er den 24. maj 2018. Læs mere om finalen her.

Undervisningsmateriale til længere atletikforløb samt anvendelse af atletik i andre fag

Der er desuden undervisningsmateriale til alle Skole OL Atletik disciplinerne, lige til at printe ud og anvende i undervisningen.

Atletik kan integreres i anden undervisning, eksempelvis matematik, hvor tallene fra atletikkens verdensrekorder og andre fra forskellige danske atletikresultater kan anvendes til at udarbejde matematiske opgaver. Dansk Atletik Forbund er leveringsdygtige i massevis af både små og store tal og rekorder – og vi hjælper gerne med at finde endnu flere tal og statistikker frem. Vi lader til gengæld jer skolelærere om at formulere opgaverne, da det er jer, der er eksperter i sværhedsgrader, pensum, pædagogik og klassetrin.


 

Følg os