Svømning

Deltag i Skole OL Svømning, hvor klassen skal svømme så langt som muligt på 20 min. De ti klasser på hvert klassetrin, som svømmer længst på 20 min, kvalificerer sig til Skole OL Finalen.

Deltagerne ved Skole OL Finalen i svømning skal dyste i Svømningens Tikamp. Her vil eleverne prøve kræfter med elementer fra flere af de discipliner, som hører under Dansk Svømmeunion – eksempelvis vandpolo, livredning og selvfølgelig svømning. Konkurrencerne ved Skole OL Finalen i svømning er bygget op om elevernes færdigheder i vand samtidig med, at eleverne skal være dygtige til at samarbejde og se hinandens styrker på holdet – for det er klassens samlede præstation, som afgør, hvem vinderne bliver.


Hvem kan deltage?

Skole OL Svømning er for 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornår?

Skole OL Svømning foregår i idrætsundervisningen.

Hvordan deltager vi i Skole OL Svømning?

I Skole OL Svømning skal klassen i idrætsundervisningen svømme så langt som muligt på 20 min. Derefter indtastes elevernes samlede antal meter på skoleol.dk. Opret som det første en bruger og klassen her. Dernæst tilmeldes klassen sportsgrenen Svømning og “Svømning i idrætsundervisningen”, hvorefter resultaterne kan indtastes.

De ti klasser på hvert klassetrin, som svømmer længst, kvalificerer sig til Skole OL Finalen i svømning, hvor der skal dystes i Svømningens Tikamp, hvori en lang række forskellige discipliner indgår.

Kontakt

Har du spørgsmål til Skole OL Svømning, så kontakt os endelig. Find kontaktoplysningerne her.

Følg os