Husk Skole OL, når du planlægger undervisningen!

I år har 3.000 klasser landet over deltaget i Skole OL. Her har klasserne stået sammen, kæmpet for et fælles mål og haft det supersjovt. Kom og vær med igen næste år!

I det kommende skoleår kan elever fra 4. til 7. klasse deltage i atletik, bowling, bueskydning, roning og svømning.
Som noget helt nyt præsenterer vi tre nye sportsgrene. Så nu kan klasserne også deltage i crossløb, bordtennis og orienteringsløb.

Skole OL er for alle!
Derfor er parasport også en integreret del af Skole OL. Det betyder, at børn med fysiske udfordringer kan konkurrere på lige fod med deres klassekammerater.

Vi arbejder hele tiden på at gøre Skole OL sjovere og mere lærerigt at deltage i. Ligesom vi også gerne vil hjælpe dig med at tilrettelægge undervisningen. Derfor kan du på vores hjemmeside finde en masse spændende undervisningsmaterialer, som du kan bruge i undervisningen og som træning til Skole OL. Her kan du også finde vores materiale om fairplay, som er en vigtig del af Skole OL.

Tænk Skole OL ind i undervisningen i det næste skoleår. Tilmeldingen åbner i august. Her på www.skoleol.dk kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sørger vi for at holde dig opdateret.

Du kan også læse mere om Skole OLs forskellige sporstgrene her

Følg os