Salling Group er med, når der er OL i børnehøjde

Skole OL har indgået et samarbejde med Salling Group.

Det betyder blandt andet at føtex, NETTO og Bilka sponsorerer økologisk frugt og grønt til Skole OLs stævner og sunde madpakker til den store Skole OL Finale i Aarhus i juni.
Salling Fondene støtter også Skole OL med midler til at udvikle nye, spændende undervisningsmaterialer til idræt i skolen.

”Aftalen med Salling Group betyder et kæmpe løft til Skole OL. I kraft af aftalen om levering af gratis frugt og grønt til børnene ved de mere end 100 lokalstævner får oplevelsen et stort løft. Og med midler fra Salling Fondene til at udvikle nye, spændende undervisningsmaterialer til idræt i skolen, giver vi både lærerne og børnene nye muligheder for gode og sjove oplevelser gennem sport. Skole OL er allerede en succes, og nu kan vi udvikle aktiviteterne yderligere gennem denne aftale”, siger Torben Dan Pedersen, projektchef for Skole OL.

Du kan læse mere om partnerskabet på Salling Groups hjemmeside www.sallinggroup.com

Følg os