Brug de Skole Olympiske værdier i idrætsundervisningen

EMU – Danmarks læringsportal har netop udgivet en artikel om Skole OL og vores tre værdier – Fællesskab, Færdighed og Fairplay. I artiklen stiller vi skarpt på, hvordan vi i Skole OL arbejder målrettet med vores tre værdier og vi giver konkrete eksempler på, hvordan man kan arbejde med værdierne i idrætsunderviningen.


Artiklen sætter fokus på, hvordan der inden for kompetenceområdet Idrætskultur og relationer kan arbejdes med fokus på elevernes evne til at deltage aktivt i fællesskaber samt at analysere og vurdere idrætskulturelle normer, værdier og relationer i forhold til Skole OLs tre værdier fællesskab, færdighed og fairplay.

Artiklen tager udgangspunkt i Skole OL’s aktiviteter og arbejde med værdierne, og der gives konkrete forslag til at inddrage værdierne i idrætsundervisningen.

Læs artiklen på EMUs hjemmeside.