Hvad er Skole OL Bordtennis? 🏓

Skole OL Bordtennis er klassekonkurrencer med fuld fart pĂĄ!

Det er bordtennis på en hel ny måde, hvor de individuelle præstationer og konkurrencer er skiftet ud med klassekonkurrencer og fællesskab! Til Skole OL Bordtennis får eleverne pulsen op, men skal samtidig holde øje og fokus på bold og bat. Og så skal de samarbejde. Tre ting på én gang. Kan de klare det?

Hvem kan deltage?

Skole OL Bordtennis er for 3., 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornĂĄr?

Lokale bordtennisklubber afholder stævner i Skole OL Bordtennis. Klik her for at komme til stævnekalenderen, og find et stævne nær din skole.

Hvordan deltager vi i Skole OL Bordtennis?

For at deltage i Skole OL Bordtennis, skal du først oprette din klasse her. Bagefter kan du tilmelde klassen et stævne.

Når du har oprettet din klasse og tilmeldt jer et stævne, vil du blive kontaktet af den pågældende bordtennisklub. Klubben har forskellige tilbud og aktiviteter, I kan benytte jer af, så I kan træne inden stævnet og integrere bordtennis i idrætsundervisningen. For eksempel besøg i bordtennisklubben, en instruktør fra klubben kommer ud på skolen eller udlån af bat og bolde.

Læs meget mere om Skole OL Bordtennis her!

Se den seje video fra Skole OL Finalen, hvor eleverne giver den fuld gas ved bordtennisbordene.