Hvad er Skole OL Bordtennis? ?

Skole OL Bordtennis er klassekonkurrencer med fuld fart på!

Det er bordtennis p√• en hel ny m√•de, hvor de individuelle pr√¶stationer og konkurrencer er skiftet ud med klassekonkurrencer og f√¶llesskab! Til Skole OL Bordtennis f√•r eleverne pulsen op, men skal samtidig holde √łje og fokus p√• bold og bat. Og s√• skal de samarbejde. Tre ting p√• √©n gang. Kan de klare det?

Hvem kan deltage?

Skole OL Bordtennis er for 3., 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornår?

Lokale bordtennisklubber afholder stævner i Skole OL Bordtennis. Klik her for at komme til stævnekalenderen, og find et stævne nær din skole.

Hvordan deltager vi i Skole OL Bordtennis?

For at deltage i Skole OL Bordtennis, skal du f√łrst oprette din klasse¬†her. Bagefter kan du tilmelde klassen et st√¶vne.

N√•r du har oprettet din klasse og tilmeldt jer et st√¶vne, vil du blive kontaktet af den p√•g√¶ldende bordtennisklub. Klubben har forskellige tilbud og aktiviteter, I kan benytte jer af, s√• I kan tr√¶ne inden st√¶vnet og integrere bordtennis i idr√¶tsundervisningen. For eksempel bes√łg i bordtennisklubben, en instrukt√łr fra klubben kommer ud p√• skolen eller udl√•n af bat og bolde.

Læs meget mere om Skole OL Bordtennis her!

Se den seje video fra Skole OL Finalen, hvor eleverne giver den fuld gas ved bordtennisbordene.