Kommer snart – Ny udgave af gratis Undervisningsplatform

Du kan godt begynde at glæde dig. I starten af det nye år kommer vi med en ny udgave af Skole OL Undervisningsplatformen. På den nye platform kan du som idrætslærer finde fed inspiration til 10 nye idrætsgrene til din idrætsundervisning. Herudover har vi på den nye platform gjort din planlægning lettere. Du kan nu også kan vælge færdige lektioner og forløb.

I 2019 lancerede vi Skole OL Undervisningsplatform, hvor idrætslærere helt gratis kan finde inspiration til deres idrætsundervisning. Du finder den første version af platformen HER

Vi har i løbet af de seneste mange måneder arbejdet hårdt på at udvikle den ny udgave af platformen. Platformen er klar til at komme ud og blive brugt i januar 2021.

Som onlineshop
Undervisningsplatformen adskiller sig fra andre, da den er bygget op som en onlineshop. Du lægger de aktiviteter og de lektioner, du ønsker at bruge i din idrætsundervisning i indkøbskurven (vi skulle måske have kaldt kurven for sportstasken). Når du er færdige med at ’shoppe’ går du til din kurv, og herfra kan du downloade lektionerne.

Den nye platform gør din planlægning endnu lettere
I den tidligere version af platformen kunne du som Idrætslærere finde en masse inspiration og selv sammensætte din undervisning. Flere idrætslærere har efterspurgt, at I gerne ville have inspiration til færdige lektioner og forløb. Denne mulighed kommer i den nye udgave. Her vælger du selv, om du vil bruge vores byg-selv-funktion eller vores færdige lektioner og forløb. Vælger du et færdigt forløb, tager du bare quick-kassen og downloader forløbet med det samme.