Alle klasser dans med! Skole OL sang og dans er ude nu.

I Skole OL har vi længe gået med en drøm om at få lavet en Skole OL sang og dans, der giver eleverne lyst til at skrue helt op for musikken og danse med. Drømmen er nu gået i opfyldelse!

I et samarbejde med rap-gruppen HipSomHap, Michael Olesen fra Vild med Dans og koreografen Maja Juel-Hansen udgiver vi nu en Skole OL sang med tilhørende koreografi! Og allerede nu har eleverne mulighed for at prøve kræfter med de svedige danse-moves.

Hør den nye Skole OL sang og se dansen her.

Der er også lavet en instruktionsvideo til dansen. Den finder du her.

Om en måned begynder De virtuelle Skole Olympiske Lege. I løbet af tre uger skal klasserne dyste i 10 konkurrencer sammen ude på skolerne. Legene kulminerer med en virtuel finalefest fredag den 18. juni, hvor klasserne selvfølge skal danse den nye Skole OL dans. Ligesom vi har sunget på samme tid, når der har været Fællessang på DR om fredagen, så skal vi til finalen danse på samme tid over hele landet.

Til den virtuelle finale den 18. maj trækker vi også lod blandt klasserne, der har danset Skole OL dansen og uploadet deres dansevideo i det virtuelle univers. Præmien til vinderne af lodtrækningen er ikke mindre end en klassetur til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor de sammen får en hel dag i WOW PARK. Transport til og fra Billund og lækker frokost er inkluderet i præmien.