Vilde præmier på højkant til De virtuelle Skole Olympiske Lege

Der bliver kamp til stregen, når De virtuelle Skole Olympiske Lege begynder den 25. maj. Der er helt fantastiske præmier på højkant. Der er præmier til vinderne på alle klassetrin (0.-8. klassetrin). Klasserne kan vinde en oplevelsesrig klassetur til Børnenes Hovedstad, Billund med alt betalt. 

Præmien til alle inkluderer transport, lækker mad og adgang til en eller flere af Billunds attraktioner: LEGOLAND®, LEGO® House, WOW Park og Lalandia. Præmien er ikke den samme til alle klassetrin. I præmien til de større klassetrin er der også overnatning med i de dejlige feriehuse i Lalandia.

Billund glæder sig til at byde vinderne velkommen
“Vi glæder os til at byde vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege velkommen til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor vi har nogle af verdens bedste oplevelser for børn. Takket være vores gode samarbejdspartnere kan vi tilbyde nogle fantastiske præmier, hvor børnene får lov til at lege og dyrke deres kreativitet”, siger Borgmester i Billund Kommune Ib Due Kristensen.

Hvordan vinder klasserne?
Klasserne skal fra den 25. maj og tre uger frem dyste i 10 svedige konkurrencer. Klasserne vinder Legene ved at indsamle så̊ mange point som muligt i disse konkurrencer. Hver gang en klasse har gennemført en konkurrence, så skal læreren straks gå ind og uploade/registrere resultatet. De kan løbende følge med i pointstillingen i det virtuelle olympiske univers. Vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege er den klasse på hvert klassetrin, der har flest point den 18. juni.

Nedenfor præsenteres de vilde præmier til Børnenes Hovedstad, Billund.

   PRÆMIEN TIL 0., 1. OG 2. KLASSETRIN

Præmien til 0., 1. og 2. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund. Her skal klassen en hel dag i LEGO® House. Det bliver en magisk dag i inspirerende rammer, hvor alle kan bygge og udfolde sig kreativt. Præmien inkluderer transport til og fra Billund samt lækker frokost.

PRÆMIEN TIL 3. KLASSETRIN

Præmien til 3. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund. Her skal klassen i WOW PARK. Parken er skræddersyet til en dag med udfordrende børneaktiviteter i skoven og masser af frisk luft til krop og sind. Helt perfekt til en klassetur. Der er garanti for, at eleverne får brændt noget krudt af og klassen får en MEGA hyggelig dag sammen. Præmien inkluderer transport til og fra Billund samt lækker frokost.


PRÆMIEN TIL 4. og 5. KLASSETRIN

Præmien til 4. og 5. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund med overnatning. Her skal de en hel dag i WOW PARK, en tur i badeland i Lalandia og på fabriksbesøg hos LEGO®. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund samt lækker mad.


PRÆMIEN TIL 6., 7. og 8. KLASSETRIN

Præmien til 6., 7. og 8. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund med to overnatninger. Her skal de en hel dag i LEGOLAND®, en tur i badeland i Lalandia, på fabriksbesøg på LEGO® og andre sjove aktiviteter. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund og lækker mad.