Bonusøvelse er nu på det virtuelle Skole OL-program

Når den olympiske flamme bliver tændt i Tokyo, er der fem nye idrætsgrene med. Skole OL offentliggør nu en Bonusøvelse på OL-programmet til De virtuelle Skole Olympiske Lege. Bonusøvelsen tæller med i den samlede konkurrence på samme måde som de 10 øvrige konkurrencer.

Børn er eksperter, når det kommer til at skabe OL i børnehøjde. Derfor har elever i 7. klasse på Hejnsvig Skole i Billund Kommune skabt Bonusøvelsen, som vi kalder ZigZag Challange. Det har de gjort sammen med ”samskaberen” Cecilie fra Billund Kommune, som hjælper med at bringe børns idéer og perspektiver i spil.

Læring gennem leg er en central del af hverdagen i Billund Kommune, som er vært for Skole OL Finalen. Øvelsen er derfor skabt gennem leg og spil. Resultatet er en sjov, udfordrende og legende øvelse, som eleverne fra Hejnsvig med god grund kan være stolte af!

Se Bonusøvelsen – ZigZag Challenge her.

ZigZag Challenge stiller ekstrem store krav til samarbejdet.
Eleverne skal gennemgøre bane i par, hvor den ene ikke må se og den anden ikke må tale.
Støtteguiden må kun hjælpe med retningen ved at prikke sin blinde makker på ryggen.

I finder vejledning og instruktionsvideo til, hvordan I gennemfører Bonusøvelsen HER

Når I har gennemført Bonusøvelsen, så indtaster I resultat i det virtuelle univers under jeres klasseprofil på samme måde, som med de andre konkurrencer.

God fornøjelse!