Stillingen er……… / Vigtig info om finalen

Det godt nok spændende!
Vi er igennem den tredje uge og konkurrencen spidser til. Jonas er igen klar med en update.
Se update med Jonas her:

Vi afslører vinderne på hvert klassetrin til den virtuelle finale på fredag den 18. juni kl. 10-11.
Indtil da må I vente i spænding.

Sidste chance for at indtaste resultater på tirsdag
Slutspurten skal nu sættes ind. Det er sidste chance for at gennemføre konkurrencerne på OL-programmet og indtaste din klasses resultater på tirsdag den 15. juni. Vi lukker for indtastning kl. 23.59.

I kan uploade kampråb og jeres version af Skole OL dansen helt frem til den 18. juni og være med i lodtrækningen, der finder sted til finalen.

Klar til finalen den 18. juni kl. 10-11. En finale for alle!
På fredag kulminerer tre olympiske uger med et brag af en finalefest, hvor vi sender fra LEGO® House i Børnenes Hovedstad, Billund live ud til jeres klasselokaler. Det bliver olympisk, festligt og topunderholdende.

Det eneste I skal have klar er internetforbindelse og en skærm eller projekter, der er koblet til en computer.

For at vinde ekstrakonkurrencen til finaleshowet, så er det også en god idé at have en mobiltelefon klar. Her er der to ekstra præmier på spil.

Der bliver knoklet i LEGO House i de her dage for at få alt klar til på fredag den 18. juni. Tak til børnene i Billund Kommune, der har givet en kæmpe hånd med. Tv-værterne Sofie Østergaard og Jonas Madsen glæder sig til at tage jer igennem en times show, hvor vi har rigtig mange fede ting på programmet. Vi skal danse Skole OL dansen, høre musik fra rapgruppen Hip Som Hap, lave en ekstra konkurrence og så afslører vi vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege 2021.

Selvom I ikke vinder den samlede konkurrence, har I stadig mulighed for at vinde præmier
Til finaleshowet er der også lodtrækningspræmier på højkant. Vi trækker lod blandt alle de klasser, der har uploadet video med kampråb i det virtuelle univers. Vinderklassen skal en tur til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor de skal en hel dag i LEGO House. Vi trækker også lod blandt alle klasser, der har uploadet en video med Skole OL dansen. Her vinder klassen, der bliver udtrukket, en klassetur til Børnenes Hovedstad, Billund, hvor de skal i WOW park.

Under finaleshowet vil der også være ekstrakonkurrencer, hvor I ved at ringe ind, kan vinde en klassetur til Børnenes Hovedstad Billund med adgang til enten LEGOLAND eller Lalandia.

Gør finalen til noget ganske særligt
For at skabe endnu mere fest og farver, kan I pynte jeres klasselokale op inden finalen. Vi har lavet en masse pynt klar til jer, som I selv kan printe, farvelægge og hænge op. For Skole OL har det vigtigste med De virtuelle Skole Olympiske Lege været at skabe trivsel og fællesskab ude i klasserne. Her er alle vindere. Vi har lavet olympiske diplomer og klip-selv medaljer, som I kan hænge om halsen på jeres elever på finaledagen.

I finder pynt, diplomer og medaljer HER.