Skole OL sætter fokus på fairplay med en konkurrence

Skole OL og Anti Doping Danmark (ADD) har i samarbejdet lavet en konkurrence, der sætter fokus på fairplay. For Fairplay handler om, at vi alle har et ansvar for at sikre den gode oplevelse, den venskabelige relation og den fair konkurrence til Skole OL.

Overordnet handler fairplay i idrætten om respekt for reglerne, for idrætten og for alle på og uden for banen. Alle har et ansvar for, at såvel træning som konkurrence afvikles på en god og ordentlig måde. Udøvere, trænere, ledere, lærere, forældre, tilskuere, dommere osv. har alle ansvar for at sikre fairplay i idrætten.

Skole OL vil gerne sætte endnu større fokus på fairplay, og derfor udlodder vi i en konkurrence pladser til finalen.

Deltag i konkurrencen og vind plads til Skole OL Finalen

Del jeres gode fairplay-historie. Det kunne være fra det lokalstævne I var til, træningen op til stævnet eller måske fra idrætstimen hjemme på skolen.

Rammen for jeres fairplay-historie er den børneolympiske ed:

Vi lover at deltage i Skole OL med respekt for hinanden, dommerne og konkurrencen. Vi vil spille efter reglerne og vise fællesskab, fairplay og god holdånd. Vi vil være gode kammarter, der hepper på hinanden og støtter både med- og modspillere.

Sådan gør I:

  1. Skriv jeres fairplayhistorie ned.
  2. Send den til os på [email protected]. Skriv ”Fairplay” i emnefeltet.
  3. I er nu med i konkurrencen om en plads i Skole OL Finalen i atletik.

Deadline for indsendelse af historier er den 16. maj 2022.

Efter deadline får I direkte besked, hvis jeres klasse har vundet en plads i Skole OL Finalen 2022, der foregår i Billund d. 14. – 17. juni.

Vil du vide om fairplay, og hvordan I kan bruge det i idrætstimerne, så finder du masser af inspiration lige HER.