Aarhus-skoler

Skole OL i Aarhus

Disse sider henvender sig til skoler i Aarhus Kommune. Her findes informationer om, hvordan I bliver en del af Skole OL i Aarhus, samt hvordan I kan kvalificere jer til Skole OL Finalen.

Skoler i Aarhus kommune har mulighed for at deltage i en række aktiviteter i forbindelse med Skole OL, da Aarhus er værtsby for Skole OL finalen.

Der er bl.a. mulighed for at deltage i gratis undervisningsforløb i udvalgte Skole OL idrætter, deltage i lokalstævner og idrætslærerne har mulighed for at deltage i temadage i samarbejde med KOSMOS.

Find Skole OL aktiviteterne i Aarhus Kommune her

På denne måde kan Aarhus Kommunes skoler udvikle deres færdigheder, så de er klar til at dyste ved Skole OL Finalen.

Undervisningsforløb og kvalifikation til Skole OL Finalen

Vær opmærksom på at deltagelse i et undervisningsforløb i Skole OL Atletik giver adgang til Skole OL Finalen. I skal blot huske at tilmelde jer (tilmelding til Skole OL Finalen åbner ultimo februar). Man bliver altså ikke automatisk tilmeldt finalen. Tilbud til 4., 5., 6. og 7. klasser. Der er et begrænset antal pladser til Aarhus skoler i Skole OL atletik finalen, og tilmeldingen gælder derfor efter først til mølle princippet.

Ved deltagelse i et undervisningsforløb i Skole OL Bueskydning har man mulighed for at tilmelde sig lokalstævnet i Aarhus, hvor man dyster mod andre skoler og klasser. De bedste fra lokalstævnet kvalificerer sig til finalen. Tilbud til 5. og 6. klasse.

Ved deltagelse i et undervisningsforløb i Skole OL Roning har man mulighed for at deltage i Tast Selv konkurrencen, hvor man dyster mod andre Aarhus skoler og de bedste kvalificerer sig til finalen. Tilbud til 6. og 7. klasse.

Det er muligt at tilmelde sig den Blå Skole og Sejlsport, hvor et forløb giver adgang til Skole OL Finalen. Husk at tilmelde jer finalen, når I har deltaget på et forløb. Dette er også gældende, hvis klassen har gennemført forløb tidligere år. Dette tilbud gælder for 5., 7. og 8. klasse.

Om Skole OL i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er bidragsyder og samarbejdspartner i Skole OL.

Samarbejdet med Aarhus Kommune betyder blandt andet, at Skole OL Finalen afholdes i Aarhus i 2017, 2018, 2019 og 2020, samt at der er forhåndsreserveret pladser i Skole OL Finalen til klasser fra Aarhus Kommunes skoler.

Skole OL i Aarhus er med til at understøtte bevægelse i skolen og faget idræt. Skole OL er også med til at sikre den åbne skole via et samarbejde mellem skoler og idrætsforeninger i Aarhus Kommune, hvor fokus er på bevægelse og læring i henhold til læringsmålene.

 

Følg os