Alle Skole OL’s aktiviteter

Her finder du en oversigt over alle de fede aktiviteter Skole OL har i løbet af året.

Skole OL er OL i børnehøjde. Det er Danmarks officielle olympiske aktivitet for skoleelever i 0.-8. klasse. Skole OL skaber mere idræt i skolerne, styrker fælleskabet og giver storslåede idrætsoplevelser. Det skaber stolthed. Det er svedigt. Det er olympisk.

Skole OL lokalstævner

Hvert år byder Skole OL på en masse lokale stævner for 4. til 8. klasse. Vores foreninger står klar i hele landet til at invitere jer til sjove stævner med masser af fællesskab, færdighed og fairplay.

Opret din klasse allerede nu og få direkte besked, når der kommer et stævne i kalenderen nær dig.

Det er muligt at få et gratis undervisningsforløb med foreningen forud for jeres deltagelse ved Skole OL stævnet.

harlequinfilter

De virtuelle Skole Olympiske Lege

De virtuelle Skole Olympiske Lege er en virtuel klassekonkurrence, hvor 0.-3. klasser i hele landet dyster i uge 43-46 i fem virkelig sjove konkurrencer og afsluttes med et brag af en virtuel finalefest. Det hele foregår ude på skolen.

Under konkurrencerne indsamler klasserne færdighedsbadges. Den klasse på hver årgang, som har flest færdighedsbadges efter de fireuger, kåres som vinder af De virtuelle Skole Olympiske Lege.

harlequinfilter

Finalen

Kampråb, indmarch, olympisk ild, medaljer og flere tusinde skolelever. Finalen er noget helt særligt og foregår over fire dage i Børnenes Hovedstad, Billund. Her er der fokus på vores tre børneolympiske værdier fællesskabfærdighed og fairplay.

Skole OL Finalen afholdes d. 13-16. juni i Børnenes Hovedstad, Billund.

For at komme med til Finalen skal ens klasse kvalificere sig ude ved lokalstævnerne, der afholdes fra efteråret til foråret.

harlequinfilter

Danmarks Sejeste Idrætslærer

Skole OL kårer hver år Danmarks Sejeste Idrætslærer i samarbejde med Dansk Skoleidræt, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden. Prisen blev uddelt for første gang i 2019.

Med prisen hylder vi idrætsfaget og de mange fantastiske idrætslæreres indsats. Målet med prisen er at skabe større anerkendelse af idrætsfaget og sætte fokus på, hvor vigtigt idræt er for børn og unges både fysiske, psykiske og sociale udvikling.

harlequinfilter

Undervisningsplatformen

Skole OL Undervisningsplatform er en dynamisk platform til idrætslærere med undervisningsmaterialer i børnehøjde. Materialerne er frit tilgængelige og helt gratis.

På platformen finder du inspiration til en række forskellige emner/idrætsgrene. Skole OL arbejder på hele tiden at udvide platformen med nye emner/idrætsgrene.

harlequinfilter