Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021

Deadline for indstillinger er overskredet – TAK for alle de mange indstillinger!

 

Genstart idrætsfaget og lad os hylde Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021

Hvor får eleverne frisk luft, en stærk krop og ny energi til resten af skoledagen? I hvilket fag bygges der for alvor bro mellem teori og praksis? I hvilket fag er der særlig fokus på samarbejde, fællesskab og kammeratskab? Hvor lærer eleverne glæden ved at gøre deres bedste – og at tabe og vinde med samme sind? I hvilket fag er der flest high fives, mest glæde og størst begejstring? I idrætstimerne, naturligvis!

Idrætsfaget og idrætslærerne skal hyldes og det gør vi med prisen “Danmarks Sejeste Idrætslærer”.
Med prisen sætter vi fokus på idrætsfaget i håb om at skabe større anerkendelse af faget og ikke mindst af idrætslærernes store indsats.

Vi tror på, at der findes rigtig mange seje og ekstraordinere idrætslærer derude!
I år vil vi finde den lærer, som har formået at genstarte idrætsfaget og har sikret idrætstimer af høj faglig didaktisk kvalitet. Idrætstimer, som har samlet eleverne, givet dem sved på panden og masser af smil på læben.

Kender du en ekstraordinær god idrætslærer?

Prisen “Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021” gives til en exceptionel god idrætslærer, der har et stærkt fagligt og didaktisk fundament og som leverer en alsidig og meningsfuld idrætsundervisning, der skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage. Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdighed, fairplay og giver alle elever succesoplevelser samt særlige oplevelser med idræt.

Indstil din idrætslærer, dit barns lærer eller din kollega

Har du eller dit barn en fantastisk idrætslærer i skolen? Eller er din kollega Danmarks Sejeste Idrætslærer og fortjener at blive hyldet.


Vi kårer vinderen til februar!

Blandt alle de indstillede udvælger et ekspertpanel fra Skole OL, DIF og Dansk Skoleidræt tre finalister, som går videre til et finaleheat. Efter at have besøgt de tre finalister, udvælges vinderen af samme ekspertpanel. Danmarks Sejeste Idrætslærer kåres i februar 2022. Præmien er 25.000 kr. til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen på skolen. Ydermere vinder Danmarks Sejeste Idrætslærer adgang til Dansk Skoleidræts spændende kurser for alle idrætslærere på skolen. Dette til en værdi af 7.500 kr. Se kursuskataloget her

Prisen “Danmarks Sejeste idrætslærer” blev lanceret for første gang i 2019.
Prisen lanceres af Skole OL i samarbejde med DIF og Dansk Skoleidræt.