De virtuelle Skole Olympiske Lege

Legene er slut. Tak fordi I var med.

Hvor har det været fantastisk. I løbet af tre uger har 333 klasser fra hele Danmark dystet i fem sjove konkurrencer. Klasserne har rullet som en panda, kravlet under hinanden, slået til ballon, scoret på mål og sjippet.

Fredag den 26. november sluttede De virtuelle Skole Olympiske Lege med et brag af et finaleshow, som blev sendt direkte fra LEGO House i Billund. Her blev vinderklasserne på hvert klassetrin (0.-3. klasse) kåret. Og vi fik også kåret det bedste kampråb og den bedste dansevideo.

Se eller gense finaleshowet HER.

 

Hvad er De virtuelle Skole Olympiske Lege?

De virtuelle Skole Olympiske Lege er en virtuel klassekonkurrence, hvor 0.-3. klasser i hele landet dyster over tre uger i november i fem virkelig sjove konkurrencer. Det hele foregår ude på skolen.

Det gælder om at indsamle så mange færdighedsbadges som muligt. Klassens resultater omregnes til færdighedsbadges i det virtuelle univers, hvor klasserne også kan følge med i, hvordan de andre klasser klarer sig.

Vinderklassen på hver årgang kåres til det store virtuelle finaleshow, som sendes live ud til alle klasser, der har været med efter de tre uger.

Konkurrencerne er udviklet med fokus på fællesskab, basale færdigheder og bevægelsesglæde.

 

Hvad kræver det at være med?

  1. Klassen skal bruge tre idrætstimer (tre uger af årsplanen) til konkurrencerne.
  2. I kan følge den færdige lektionsplan. Det kræver minimalt udstyr at være med.
  3. I skal reservere 2×45 minutter, hvor I skal se det virtuelle finaleshow. Det kræver en skærm og internetforbindelse.

 

Se videoen og oplev den fantastiske stemning ved De virtuelle Skole Olympiske Lege!