Nyheder

harlequinfilter
June 1, 2023

H.K.H. Kronprinsen besøger Skole OL-finalen den 14. juni

Der er indmarch, olympisk ild og medaljer på spil for tusindvis af børn, når H.K.H. Kronprinsen holder en peptalk og får en smagsprøve på flere af de børneolympiske sportsgrene til Skole OL-finalen i Børnenes Hovedstad Billund den 14. juni.
harlequinfilter
May 30, 2023

Danish Crown leverer ”brændstof” til Skole OL-finalen

Energien skal op, og der er fokus på den gode og nærende madoplevelse, når Danish Crown som en del af sit olympiske partnerskab leverer mad til de tusindvis af aktive børn, der skal dyste i Skole OL-finalen i juni. 
harlequinfilter
May 25, 2023

5 korte til Nellie Emanuelsen – Skole OL-ambassadør i bueskydning

Bueskytten og guldvinder i ungdoms DM 2023, Nellie Emanuelsen, har deltaget i Skole OL før – som skoleelev! Nu er hun blandt de syv udvalgte Skole OL-ambassadører, der repræsenterer hver deres sportsgren. Læs mere om Nellie her.
harlequinfilter
May 18, 2023

5 korte til Caroline Bonde Holm – ambassadør for Skole OL i atletik

19 x danmarksmester og nr. 4 til EM 202 i stangspring Caroline Bonde Holm er ikke bleg for at hænge med hovedet nedad fire meter oppe i luften. Og nu stiller hun endnu engang op som ambassadør for Skole OL 2023 sammen med seks andre dygtige sportsudøvere i hele landet.
harlequinfilter
May 17, 2023

Sjip jer hele vejen til Skole OL-finalen

Finalenedtællingen er begyndt. Start træningen allerede nu, og sjip jer til Billies Fællesskabspris, som uddeles til Skole OL-finalen til en finaleklasse på hvert klassetrin.
harlequinfilter
May 12, 2023

5 korte til Skole OL-ambassadør Isa Ansar

16-årige Isa Ansar har spillet cricket i seks år og er i dag både udtaget til ungdomslandsholdet, kaptajn for et juniorhold, kåret som årets ungdomsspiller i KB 2021 og nu også ambassadør for Skole OL. Vi har stillet ham 5 korte om hans sport.  
harlequinfilter
April 28, 2023

Skole OL-lokalstævne i bowling trækker nye medlemmer

Lokal bowlingklub øgede medlemsantallet med en tredjedel efter afholdelsen af et Skole OL-lokalstævne.
harlequinfilter
April 20, 2023

5 korte til Skole OL-ambassadør Jakob Ekhard Edsen

Jakob Ekhard Edsen fandt allerede tidligt i livet den rette sport for ham – orienteringsløbet. Det har resulteret i flotte titler som VM-bronzevinder og 6 x danmarksmester – og nu også Skole OL-ambassadør. Vi har stillet ham 5 korte spørgsmål om hans sport og nye rolle. 
harlequinfilter
April 17, 2023

Nyt undervisningsmateriale skal styrke den kropslige trivsel

Mange børn er utilfredse med deres krop, og det kan gå udover lysten til at bevæge sig. Et nyt undervisningsmateriale om kropslig trivsel i idrætsundervisningen skal være med til at booste bevægelsesglæden.
1 2 3 6