Nyheder

harlequinfilter
March 25, 2024

Kæmpe lokalstævne i Bagsværd

Det er højsæson for Skole OL-lokalstævner og Bagsværd Roklub inviterede 800 skoleelever indenfor i klubben til roning og sjove konkurrencer.
harlequinfilter
March 18, 2024

Meld dig som frivillig og få en oplevelse for livet

Ingen Skole OL-finale uden frivillige. Når Skole OL-finalen løber af stablen i juni for fjerde gang i Børnenes Hovedstad, får Billund Kommune og Skole OL endnu engang brug for hjælp fra dig og mange andre dedikerede frivillige.
harlequinfilter
February 22, 2024

Skole i København skaber trivsel gennem bevægelse fra Skole OL

Verdensbørn Grundskole tager hele vejen fra Nordvest til Odense, for at prøve kræfter med Skole OL Brydning, der giver eleverne en følelse af fællesskab og sammenhold.
harlequinfilter
January 25, 2024

Skole OL tilbyder nu TAST SELV i atletik og roning

I år tilbyder Skole OL TAST SELV i atletik og roning for de elever, som ikke har mulighed for at komme til et Skole OL-lokalstævne.
harlequinfilter
January 22, 2024

Silkeborg-lærer er Danmarks Sejeste Idrætslærer 2023

Anne Møller fra Th. Langs Skole i Silkeborg blev overrasket af skolens elever og lærere, da hun til stor jubel modtog titlen Danmarks Sejeste Idrætslærer 2023.
harlequinfilter
January 16, 2024

Brydning er kommet på Skole OL programmet

Kropsforståelse, samarbejde og respekt. Det er nogle af de elementer, der indgår i Skole OL-brydning, der er kommet på programmet ved årsskiftet.
harlequinfilter
January 3, 2024

Her er de nominerede til prisen som Danmarks Sejeste Idrætslærer(e) 2023

Hvem skal vinde prisen som ’Danmarks Sejeste Idrætslærer(e) 2023’ og dermed 25.000 kroner til idrætsudstyr? Vinderen kommer i år fra Aalborg, Silkeborg, Sydslesvig, Roskilde eller Ballerup.
harlequinfilter
November 29, 2023

Jubelråb, lommetørklæder og ørepropper

Der var brug for både lommetørklæder og ørepropper, da Skole OL besøgte 3.C. på Langhøjskolen. For børnenes reaktion på deres sejre i Skole OL for Indskolingen var på samme tid utroligt højlydt og meget rørende.
harlequinfilter
November 16, 2023

Lokale helte fås i mange størrelser

Hundredvis af børn og unge fik en velfortjent medalje og en anbefaling, da borgmester i Billund Kommune, Stephanie Storbank besøgte alle de seje elever, der var frivillige til Skole OL-finalen i juni. 
1 2 3 8