Danmarks Sejeste Idrætslærer

Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 er Nick Sønderskov Hansen fra Ejstrupholm Skole. Mange tak for alle jeres indstillinger. Der er så mange seje idrætslærere derude, og det er de over 300 indstillinger et klart bevis på. 

Prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 gives til en exceptionel god idrætslærer, der leverer en alsidig og meningsfuld idrætsundervisning, som skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage. Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdighed, fairplay og giver alle elever succesoplevelser og særlige oplevelser med idræt.

2020 har været et usædvanligt år pga. af Covid-19. Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 har måske brugt idrætten på en særlig måde og fået det bedste ud af situationen. 

Skole OL kårede i samarbejde med Dansk Skoleidræt, DIF, TrygFonden, Nordea-fonden og Salling Group (Netto, Føtex og Bilka) for første gang i 2019 Danmarks Sejeste Idrætslærer. Det gør vi igen i 2020. Med prisen hylder vi idrætsfaget og de mange fantastiske idrætslæreres indsats. Vi ønsker at skabe større anerkendelse af idrætsfaget og sætte fokus på, hvor vigtigt idræt er for børn og unges både fysiske, psykiske og sociale udvikling.

 

Præmien
Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 vinder – sammen med æren – 25.000 kr. til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen. Vinderen modtager også 5.000 kr. til en skole- eller klassefest.


Sådan finder vi Danmarks Sejeste Idrætslærer

Både nuværende og tidligere elever, lærere, skoleledere og forældre kan indstille en idrætslærer til prisen. Blandt alle de indstillede udvælger et ekspertpanel fra Skole OL, DIF, Salling Group (Netto, Føtex og Bilka) og Dansk Skoleidræt vinderen. Vi lukker for indstilling lige inden juleferienlav din indstilling senest 18. december 2020. Vinderen kåres i februar 2021.

 

Kristian fra Lille Næstved Skole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kristian Christrup Larsen fra Lille Næstved blev i 2019 kåret som Danmarks Sejeste Idrætslærer.

”Jeg er helt mundlam. Jeg vidste slet ikke, at jeg var indstillet. Hold op, hvor er det fedt. Prisen er virkelig en skøn anerkendelse og et stort skulderklap. Idræt kan noget særligt, og for mit vedkommende gælder det om at skabe plads til den enkelte elevs udfoldelse,” sagde en tydeligt stolt Kristian Christrup Larsen lige efter overrækkelsen.

 

Se mere om Danmark Sejeste Idrætslærer 2019 

 

Prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer blev lanceret i 2019.
Bag prisen står Skole OL i samarbejde med Nordea-fonden, TrygFonden, Dansk Skoleidræt, DIF samt Føtex, Bilka og Netto.