Tilmelding

HVORDAN DELTAGER VI?

I kan vælge at deltage i konkurrencen om finalepladser til Skole OL Finalen på nedenstående måder. Hvordan I deltager i konkurrencen om finalepladser afhænger af, hvilken sportsgren I deltager i:

Sportsgren Idrætsundervisning Skole OL lokalstævne
Atletik x x
Bowling x
Bueskydning x
Roning x x
Svømning x x

1. Idrætsundervisning: Lav jeres eget Skole OL i idrætsundervisningen og indtast efterfølgende jeres resultater. Resultaterne kan registreres, når I er logget på skoleol.dk.

2. Skole OL lokalstævne: Deltag i et lokalstævne, som arrangeres af lokale foreninger. Det er gratis at deltage. Find jeres nærmeste lokalstævne her.

Uanset om klassen deltager i Skole OL via indtastning af resultater fra idrætsundervisningen eller via et Skole OL lokalstævne, er klassen med i konkurrencen om finalepladser til Skole OL Finalen.

Læs om flere detaljer om de forskellige sportsgrene, der kan konkurreres i, under Sportsgrene.

TILMELD JER HER

HUSK:

– Deltager klassen i Skole OL i idrætsundervisningen, så husk sidste frist for indtastning af resultater er den 24. maj 2018. OBS: For Svømning er det 1. maj 2018. Resultaterne kan registreres, når du er logget på skoleol.dk. Efter deadline for resultatindtastning udtages de bedste klasser fra hele landet og inviteres til den store Skole OL Finale.

– I er velkomne til at deltage i konkurrencen om finalepladser til alle sportsgrene, men I kan kun deltage i Skole OL Finalen i én sportsgren.

– Det er gratis at deltage i Skole OL, dog afholder skolerne selv transportudgifterne til lokalstævnerne. Til Skole OL Finalen dækker Skole OL 2/3 af transportudgifterne for deltagne klasser samt overnatning til de klasser, som kommer langvejs fra. Læs mere her.

Følg os