Tilmelding

HVORDAN DELTAGER VI?

I kan vælge at deltage i konkurrencen om finalepladser til Skole OL Finalen på nedenstående måder. Hvordan I deltager i konkurrencen om finalepladser afhænger af, hvilken sportsgren I deltager i:

Sportsgren Skole OL Stævne Skole OL Tast-selv
Atletik x x
Bowling x
Bordtennis x
Bueskydning x
Cross x
O-løb x
Roning x x
Svømning x x
  1. Skole OL stævne: Deltag i et stævne, som arrangeres af lokale foreninger. Det er gratis at deltage. Find jeres nærmeste stævne her.

  2. Skole OL Tast Selv: Lav jeres eget Skole OL i idrætsundervisningen og indtast efterfølgende jeres resultater. Resultaterne kan registreres, når I er logget på skoleol.dk.

Uanset om klassen deltager i Skole OL via et Skole OL Stævne eller via Tast Selv, er klassen med i konkurrencen om pladser i Skole OL Finalen.

Læs om flere detaljer om de forskellige sportsgrene, der kan konkurreres i, under Sportsgrene.

TILMELD JER HER

HUSK:

– Deltager klassen i Skole OL Tast-selv, så husk sidste frist for indtastning af resultater er den 23. maj 2019. OBS: For Svømning er det 1. maj 2019. Resultaterne kan registreres, når du er logget på skoleol.dk. Efter deadline for resultatindtastning udtages de bedste klasser fra hele landet og inviteres til den store Skole OL Finale.

– I er velkomne til at deltage i konkurrencen om finalepladser til alle sportsgrene, men I kan kun deltage i Skole OL Finalen i én sportsgren.

– Det er gratis at deltage i Skole OL, dog afholder skolerne selv transportudgifterne til lokalstævnerne. Til Skole OL Finalen dækker Skole OL halvdelen af transportudgifterne for deltagne klasser samt overnatning til de klasser, som kommer langvejs fra. Læs mere her.

Følg os