Bonuskonkurrencer – indskolingen

Bonuskonkurrencer

Der er også to bonuskonkurrencer udover de fem hovedkonkurrencer. Disse påvirker ikke den overordnede konkurrence. De sigter begge mod at styrke klassens fællesskab og kreativitet. Begge bonuskonkurrencer indgår i finaleshowet, hvor der kåres en vinder for hver bonuskonkurrence.

1: Skole OL Dansen

Upload en video af din klasse, der udfører Skole OL Dansen på jeres virtuelle klasseprofil i Skole OL universet.

2: Kampråb

Hvad styrker sammenholdet og sætter scenen bedre end et fælles kampråb, inden I går ud for at kæmpe som et hold!?

Bonuskonkurrencerne er nomineringskonkurrencer, og det er de deltagende klasser, der til sidst vælger vinderen, som annonceres under finaleshowet.

harlequinfilter

De nominerede er…

Skole OL Dansen

 1. Ringkøbing Skole, adf. Alkjær 2.B
 2. Frijsendal Friskole 3.A
 3. Svend Gønge-skolen 0.A

Skole OL Kampråb

 1. Frijsendal Friskole 3.A
 2. Giersings Realskole 1.C
 3. Langhøjskolen 3.C

Det er nu op til jer (deltagerne) at afgøre sammen med jeres klasse, hvem I synes der skal vinde. I stemmer samme sted som, der hvor I indtaster jeres resultater. Se videoerne sammen med klassen og afgiv jeres stemme. I stemmer ved at skrive 1, 2 eller 3 for hver kategori under resultat indtastningen.

Vinderne af de to Bonuskonkurrencer afsløres til det store online finaleshow, som sendes fra Børnenes Hovedstad, Billund i de fantastiske omgivelser i WOW PARK Billund i uge 47.

harlequinfilter

Mere om Bonuskonkurrencerne

Styrk sammenholdet i klassen og udfold kreativiteten. Skole OL’s bonuskonkurrencer for indskolingen er nomineringsbaserede, hvor deltagende klasser afgør vinderne, der hædres under finaleshowet. Både Skole OL-dansen og klassekampråbet spiller en helt central del i finaleshowet. Vi skal nemlig alle danse Skole OL-dansen og vi skal høre jeres kampråb ude i klassen.

Blandt alle de indsendte videoer nominerer vi tre videoer for hver bonuskonkurrence. Dvs. de tre bedste kampråb og de tre bedste dansevideoer. For at kunne blive nomineret og deltage i konkurrencen om finalepræmierne skal I uploade jeres videoer på jeres profilside inden fredag den 10. november. Det er samme sted som I indtaster jeres øvrige resultater.

I den sidste konkurrenceuge (uge 46) har alle deltagende klasser mulighed for at stemme på deres favoritvideo i hver kategori. De nominerede videoer vil blive offentliggjort på vores side (YouTube-video), og I kan afgive jeres stemmer samme sted som resultatindtastningen. Afstemningen afsluttes fredag den 17. november. Vinderne af de to konkurrencer afsløres i finaleshowet i uge 47.

Hvad tæller, når vi nominerer?

Skole OL-dansevideoerne nomineres ud fra følgende kriterier:

 1. Udførelsen af dansen
 2. Engagement og indlevelse
 3. Udklædning og fællesbilledet

Kampråbsvideoerne nomineres ud fra følgende kriterier:

 1. Kreativitet
 2. Engagement
 3. Energi

Vinderne af de to bonuskonkurrencer vinder fribilletter til hele klassen til WOW Park i Børnenes Hovedstad, Billund, samt seje vinder-t-shirts til hele klassen. Anden- og tredjepladserne får Skole OL-buffs til hele klassen.