De virtuelle Skole Olympiske Lege

De virtuelle Skole Olympiske Lege 2021/2022

De virtuelle Skole Olympiske Lege 2020/2021 var en succes og derfor er vi rigtig glade for at kunne afsløre, at De virtuelle Skole Olympiske Lege kommer igen i dette skoleår. Denne gang inviteres alle indskolingsklasser i Danmark (0.-3. klasse) til De virtuelle Skole Olympiske Lege, som afvikles i efteråret 2021. Vi er i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads, så følg med her eller på vores Facebookside, hvor vi løbende kommer med information om vores tilbud i dette skoleår.

Opret din klasse allerede nu og få direkte besked, når tilmeldingen til De virtuelle Skole Olympiske Lege åbner. OPRET DIN KLASSE HER.

 

Hvad er De virtuelle Skole Olympiske Lege?

Skole OL blev noget helt andet i 2020/2021. Noget, som ikke er set før.
Skole OL var nemlig virtuelt, og alle 0.-8. klasser i Danmark var inviteret til De virtuelle Skole Olympiske Lege. Til legene deltog 1.500 klasser og 32.000 elever. I løbet af 3 uger dystede klasserne sammen som et hold i en række sjove og udfordrende konkurrencer, som de gennemførte sammen på deres skoler. I det virtuelle univers kunne de udfylde deres klasses profil og indsende resultater, når de havde gennemført konkurrencerne. Legene blev afsluttet med et brag af en virtuel finalefest.

SE ELLER GENSE DET STORE FINALESHOW HER.