De virtuelle Skole Olympiske Lege

I efteråret har 10.330 elever fra 0.-3. klasse dystet i De virtuelle Skole Olympiske Lege 2022. Legene er slut for i år. Tilmeldingen til 2023 åbner efter sommerferien.

Hvad er De virtuelle Skole Olympiske Lege?

De virtuelle Skole Olympiske Lege er en virtuel klassekonkurrence, hvor 0.-3. klasser i hele landet dyster i uge 43-46 i fem virkelig sjove konkurrencer. Det hele foregår ude på skolen.

I konkurrencerne gælder det om at indsamle så mange færdighedsbadges som muligt. Klassens resultater omregnes til færdighedsbadges i det virtuelle univers, hvor klasserne også kan følge med i, hvordan de andre klasser klarer sig. De virtuelle Skole Olympiske Lege afsluttes med et stort virtuelt finaleshow, hvor alle de deltagende klasser ser med, er aktive sammen og årets vinderklasser kåres.

Konkurrencerne er udviklet med fokus på fællesskab, basale færdigheder og bevægelsesglæde. Der er garanti for smil på læben, højt aktivitetsniveau og samarbejde, der styrker sammenholdet i klassen. Konkurrencerne er udviklet så alle elever i klassen kan være med, de er lette at gennemføre og kræver ikke en masse udstyr.

Tilmeldingen til De virtuelle Skole Olympiske Lege 2023 åbner efter sommerferien.

De virtuelle Skole Olympiske Lege 2022

I fire uger i efteråret 2022 dystede 10.330 elever fra 225 skoler i hele landet i fem virkelig sjove konkurrencer i De virtuelle Skole olympiske Lege. Eleverne dystede sammen med deres klasse ude på skolerne mod klasser fra hele Danmark.

Legene blev afsluttet med et stort virtuelt finaleshow, som blev sendt fra WOW PARK i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune. Se eller gense finaleshowet nederst på siden.

Læs mere om dette års virtuelle Skole Olympiske Lege i artiklen her.

De 5 konkurrencer

I 2022 dystede klasserne i følgende fem konkurrencer:

  • Ballon Challenge
  • Kravle Challenge
  • Panda/Krabbe Challenge
  • Kaste Challenge
  • Speedbounce Challenge

Konkurrencerne er sjove små stafetter med fokus på grundmotorik og fællesskab. Brug konkurrencerne hele skoleåret som en sjov opvarmningsaktivitet eller bevægelsesbreak i undervisningen. Konkurrencerne er også sjove for mellemtrinnet og udskolingsklasserne.

harlequinfilter

Det store virtuelle finaleshow 2022

De virtuelle Skole Olympiske Lege blev afsluttet med et stort virtuelt finaleshow, som alle de deltagende klasser kunne se ude i klasserne.

Finaleshowet bliver sendt fra Børnenes Hovedstad, Billund i de fantastiske omgivelser i WOW PARK. Det var olympisk, festligt og topunderholdende.

I showet viste vi alle højdepunkterne fra de fire uger med konkurrencer ude på skolerne. Vi kårede vinderklasserne af konkurrencerne samt de to bonuskonkurrencer. Og så skulle eleverne selvfølgelig også danse Skole OL dansen, råbe kampråb og være aktive i løbet af showet.

Stor tak til Billund Kommune og WOW PARK for de flotte omgivelser under finaleshowet og tak for de flotte præmier til alle vinderklasserne af De virtuelle Skole Olympiske Lege 2022.

Se showet herunder.

Vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege 2022

Kæmpe stort tillykke til de fire vinderklasser:

  • 0.E fra Svend Gønge-Skolen, Bårse
  • 1.C fra Magleblik Skole
  • 2.A fra Asnæs Skole
  • 3.B fra Skt Klemensskolen

10.330 elever fra 0.-3. klasse har i løbet af efteråret til sammen optjent 18.940 færdigheds-badges – det er helt vildt! Se alle de flotte resultater herunder.

 

harlequinfilter