Præmierne til De virtuelle Skole Olympiske Lege

Til De virtuelle Skole Olympiske Lege er der præmier til vinderne på alle klassetrin (0.-8. klassetrin). Din klasse kan vinde en oplevelsesrig klassetur til Børnenes Hovedstad, Billund med alt betalt. Præmien er ikke den samme til alle klassetrin.

Præmien til alle inkluderer transport, lækker mad og adgang til en eller flere af Billunds attraktioner: LEGOLAND, LEGO® House, WOW Park og Lalandia. I præmien til de større klassetrin er der også overnatning med i de dejlige feriehuse i Lalandia.

PRÆMIEN TIL 0., 1. OG 2. KLASSETRIN

Præmien til 0., 1. og 2. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund. Her skal klassen en hel dag i LEGO® House. Det bliver en magisk dag i inspirerende rammer, hvor alle kan bygge og udfolde sig kreativt. Præmien inkluderer transport til og fra Billund samt lækker frokost.

PRÆMIEN TIL 3. KLASSETRIN

Præmien til 3. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund. Her skal klassen i WOW PARK. Parken er skræddersyet til en dag med udfordrende børneaktiviteter i skoven og masser af frisk luft til krop og sind. Helt perfekt til en klassetur. Der er garanti for, at eleverne får brændt noget krudt af og klassen får en MEGA hyggelig dag sammen. Præmien inkluderer transport til og fra Billund samt lækker frokost.


PRÆMIEN TIL 4. og 5. KLASSETRIN

Præmien til 4. og 5. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund med overnatning. Her skal de en hel dag i WOW PARK, en tur i badeland i Lalandia og på fabriksbesøg hos LEGO®. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund samt lækker mad.


PRÆMIEN TIL 6., 7. og 8. KLASSETRIN

Præmien til 6., 7. og 8. klassetrin er en tur til Børnenes Hovedstad, Billund med to overnatninger. Her skal de en hel dag i LEGOLAND®, en tur i badeland i Lalandia, på fabriksbesøg på LEGO® og andre sjove aktiviteter. Præmien inkluderer overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund og lækker mad.

 

HVORDAN KAN DIN KLASSE VINDE PRÆMIEN?
Din klasse vinder Legene ved at indsamle så̊ mange point som muligt. Hver gang din klasse har gennemført en konkurrence, så gå straks ind og upload/register jeres resultat. I kan løbende følge med i pointstillingen i det virtuelle olympiske univers.  Vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege er den klasse på hvert klassetrin, der har flest point den 18. juni.

Der bliver kamp til stregen. Legene begynder den 25. maj, men I er velkommen til allerede nu at varme op og prøver kræfter med de 10 forskellige konkurrencer.