Fællesskabskonkurrence: Vind 5.000 kroner til Bilka

Skole OL, Bilka og Billie er gået sammen om at lave en sjippekonkurrencen, hvor vinderklasserne får et gavekort på 5.000 kroner til Bilka.

Bilkas velkendte maskot Ulven Billie lægger navn til den nye Fællesskabspris, som overrækkes til de klasser, som udviser det bedste fællesskab og stærkeste holdånd.

Derfor er Skole OL og Bilka gået sammen om at lave en sjippekonkurrence, hvor hver vinderklasse får et gavekort til Bilka på 5.000 kroner til et fælles klassearrangement. Vinderne kåres til Skole OL finalen i Billund. Konkurrencen er sponsoreret af Bilka og Billie.

Konkurrencen gælder fra d. 25. maj til d. 10. juni.

Finaleklasserne kan tilmelde sig konkurrencen via et link i nyhedsbrevet, der er sendt ud til de klasser, der er tilmeldt finalen i Billund. 

Selve konkurrencen

Klassen deles i to grupper. Begge grupper gennemfører konkurrencen.

Hver gruppe udvælger to personer til at svinge gruppens sjippetov.
Resten af gruppen stiller sig i kø på højre side af den ene, som svinger tovet.

Konkurrencen gælder om, at eleverne skal komme så mange gange igennem sjippetovet som overhovedet muligt i løbet af 5 minutter. Eleverne må ikke bare løbe igennem buen, men skal have mindst ét hop.

På skift løber eleverne ind i buen og hopper og ud igen på modsatte side. Herefter stiller man sig op i kø på venstre side af den anden, som svinger tovet. På den måde bevæger eleverne sig rundt i et 8-tal eller uendelighedstegn.

Rammer en elev tovet, tælles dette ene forsøg ikke med. Herefter tælles videre, når den næste elev er igennem buen.

Bonuspoint

Der er mulighed for at skaffe ét ekstra point ved at hoppe to elever ind af gangen eller én hopper ind og dreje rundt om sig selv. Metoderne kan ikke kombineres.

Det samlede resultat

Tiden stoppes efter 5 minutter. Her tælles antallet af gange, eleverne har hoppet igennem sjippetovet. Klassens samlede resultat registreres under jeres klasseprofil her på hjemmesiden.

Se videoen nedenfor med introduktion til sjippekonkurrencen