Finale

Skole OL Finalen 2021

Fortvivl ikke. Der kommer til at være Skole OL i 2021! Det bliver anderledes, end det plejer, og det bliver fedt. Det er vigtigt for Skole OL og den nye finalevært, Billund Kommune, at Skole OL’s aktiviteter kan afvikles i 2021, så Danmarks skoleklasser kan dyste mod hinanden i fællesskab. Det bliver svedigt. Det bliver olympisk. Og det er aldrig set før.

Vi kan ikke røbe alle detaljerne endnu, men vi kan sige så meget, at det bliver et koncept, som bliver nemt at udføre, og som ikke kommer til at kræve alverdens forberedelse og udstyr. Det bliver et koncept, hvor skoleklasser kan dyste mod hinanden og bevæge sig sammen – og stadig med Skole OL’s værdier i centrum: Fællesskab, Færdighed og Fairplay.

Så afsæt gerne tid til Skole OL i løbet af foråret, og særligt mellem 31. maj og 18. juni.

Glæd jer!

Ny finaleby giver nye muligheder
Billund Kommune har overtaget værtskabet for Skole OL Finalen de næste fire år. Som hjemsted for Børnenes Hovedstad, Billund, og med en anerkendelse fra UNICEF som landets første børnevenlige by og kommune, er Billund Kommune med til at sætte fokus på, hvordan Skole OL kan udvikle børn og give dem kompetencer for livet gennem leg, læring og kreativitet. Det bliver nytænkende og spændende – og med børnene i fokus.

Vi glæder os til snart at fortælle mere om Skole OL 2021!

Se hvordan Børnenes Hovedstad, Billund overtog værtskabet af Skole OL Finalen fra Aarhus Kommune

Genoplev stemningen fra Skole OL Finalen i Aarhus 2019