Finaleudtagelse

Kan vi deltage i flere sportsgrene til finalen?

I er velkomne til at deltage i konkurrencen om finalepladser i alle sportsgrene, men I kan kun deltage i finalen i én sportsgren.

 

Hvordan fungerer finaleudtagelsen?

Vi udtager klasser til Skole OL Finalen løbende efter stævnerne afholdes. Se herunder, hvordan udtagelsen foregår for de enkelte sportsgrene.

Ved deltagelse i konkurrencen om Skole OL finalepladser via Skole OL Tast Selv udtages disse klasser umiddelbart efter sidste frist for indberetning af resultater 1. maj 2020.

Vi forventer at kunne give alle besked senest d. 29. maj 2020.

Skole OL Atletik:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i atletik.

Skole OL Bordtennis:

De 10 bedste klasser på landsplan for hvert klassetrin udtages til finalen. Dvs. alle resultater fra lokalstævnerne indgår i den landsdækkende pulje, hvoraf de 10 bedste klasser fra hvert klassetrin udtages til Skole OL Finalen i bordtennis.

Skole OL Bowling:

De 10 bedste klasser på landsplan for hvert klassetrin udtages til finalen. Dvs. alle resultater fra lokalstævnerne indgår i den landsdækkende pulje, hvoraf de 10 bedste klasser fra hvert klassetrin udtages til Skole OL Finalen i bowling.

Skole OL Bueskydning:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i bueskydning. Vinderklassen ved et stævne er den klasse med den bedste klassescore. Foregår lokalstævnet over flere dage udtages vinderklassen af den lokale bueklub, når alle stævnedage har været afholdt.

Skole OL Cross:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i cross.

Skole OL O-løb:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i O-løb.

Skole OL Roning:

Ved Skole OL Roning stævner: Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages direkte til Skole OL Finalen i roning. De øvrige klasser deltager i den landsdækkende konkurrence om at gå videre på tid.

Ved Skole OL Roning Tast Selv: Klasser med de bedste tider på at ro 4000 meter i en romaskine udtages til Skole OL Finalen i roning.

Skole OL Svømning:

Ved Skole OL Svømning stævner: Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages direkte til Skole OL Finalen i svømning.

Ved Skole OL Svømning Tast Selv: Klasser med de bedste tider for hvert klassetrin udtages til Skole OL Finalen i svømning.

Skole OL Triatlon:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i triatlon.

Skole OL Ultimate:

Vinderklassen for hvert klassetrin ved et lokalstævne udtages til Skole OL Finalen i ultimate.

Følg os