Transport til og fra Billund

Refundering af transportomkostninger

Alle deltagende klasser uanset geografisk placering kan få refunderet halvdelen af transportomkostningerne til og fra Skole OL Finalen i Billund.

For at få refunderet transportomkostningerne skal I efter Skole OL Finalen udfylde et refunderingsskema til Skole OL sekretariatet. Skemaet sendes til jer forud for finalen, men kan også downloades HER. Refunderingsskema samt kvitteringer skal sendes til [email protected] senest den 4. juli 2022. Refunderingsbeløbet bliver udregnet hos og tilbagebetalt fra Skole OL sekretariatet.

Transportmuligheder til og fra Billund

Egen bus

Det nemmeste for jer vil være at leje en bus, som kan køre jer hele vejen til Billund. Der vil ofte være flere klasser fra jeres lokalområde, som også skal afsted, så I kan evt. arrangere at køre sammen. Vi hjælper gerne med informationer om, hvilke andre skoler, der skal afsted til finalen, samme dag som jer.

Bussen skal køre til Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund.

Offentlig transport

Det er ikke så nemt at komme med offentlig transport til Billund. Derfor sørger vi for shuttlebusser fra Vejle st. og Horsens st., som kan kører jer den sidste vej til Billund. Busserne vil også køre jer tilbage til stationen efter Skole OL Finalen.

Shuttlebusserne kører fra Vejle (eftermiddagen før finaledagen) i tidsrummet kl. 15-17 og om morgenen (på finaledagen) kører shuttlebusserne fra Vejle og Horsens senest kl. 7.45.

Shuttlebusserne kører retur fra Billund fra kl. 16.00 efter finalen.