Overnatning til Skole OL-finalen 2024

Her finder I alle de praktiske informationer vedr. de to overnatningsmuligheder til Skole OL-finalen 2024.

Kort om overnatning til Skole OL-finalen 2024

Skole OL tilbyder overnatning til Skole OL-finalen for alle de klasser, der har mere end to timers transport fra skolens adresse til Billund Idrætscenter (målt på Google Maps).

OBS: I ankommer dagen før jeres finaledag og overnatter.

Vi tilbyder to typer af overnatning:

  1. Gratis overnatning på skoler i Billund.
  2. Overnatning i Lalandias feriehuse (egenbetaling på 4.895 kr. pr. klasse).

Læs mere om de to muligheder her på siden.

 

Gratis aftensmad og morgenmad

I samarbejde med Danish Crown tilbyder vi gratis aftensmad på ankomstdagen for alle overnattende klasser. Derudover er der gratis morgenmad på finaledagen.

harlequinfilter

Hvordan booker vi overnatning?

Når I tilmelder jer til Skole OL-finalen, vil I bliver spurgt om, I ønsker at få tilsendt tilbud om overnatning. Svarer i “ja” hertil, vil I efterfølgende modtage en mail med link til booking af en af de to overnatningsmuligheder.

Sidste frist for booking af overnatning er den 24. maj 2024.

harlequinfilter
Mulighed 1: Overnatning på skoler

Gratis overnatning på skoler i Billund

Her vil I få et overnatningslokale stillet til rådighed, hvor alle elever og lærere sover sammen. Når I ankommer til skolen vil der stå en af vores søde frivillige og tage imod jer og vise jer hen til jeres lokale.

I skal selv medbringe liggeunderlag, soveposer og hvad I ellers har brug for til en god nats søvn.

Overnatningsskolen ligger få meter fra finalepladsen.

Vi serverer gratis aftensmad (på ankomstdagen) og morgenmad (på finaledagen) i den olympiske spisesal på finalepladsen.

Når finalen nærmer sig (ca. 14 dage før) sender vi en samlet overnatningsguide til jer. Her har vi samlet alle praktiske informationer til jer, som I kan downloade og evt. printe til jeres tur.

 

Tilbud fra Lalandia om at komme i Aquadome

Der er mulighed for at komme i Lalandia Aquadome om eftermiddagen på ankomstdagen, når du
overnatter på skole. Der er 500 billetter til rådighed pr. dag og det er derfor efter først-til-mølle-princippet.

Prisen herfor er 271 kr. pr. pers. I afregner kontant på dagen i Lalandia inden I går ind i Auquadome.

I booker jeres biletter (klassevis) direkte ved Lalandia på mail: lb-event@lalandia.dk eller på tlf. 76149467. Billetterne skal bookes senest 14 dage før ankomst.

Vær opmærksom på, at I selv skal stå for at komme frem og tilbage fra skolen til Lalandia. Der er en ca. 2,5-3 kilometers gåtur.

Aftensmad i den olympiske spisesal

I kan se frem til en buffet, der er designet til at være en oplevelse i sig selv, udover at være et nærende måltid, hvor der er lagt vægt på økologi og nøglehulsmærker.

Danish Crown stræber efter at skabe en buffetoplevelse, der ikke kun opfylder jeres ernæringsmæssige behov, men også giver jer en fornøjelig tid under Skole OL-finalen. Vi håber, at I vil nyde de kulinariske oplevelser og finde glæde i at udforske et spændende og varierede udvalg af retter.

Danish Crown ser frem til at byde jer velkommen ved buffeten, hvor de har gjort deres bedste for at skabe en mindeværdig spiseoplevelse for jer alle og hvor børnene selv spiller en aktiv rolle.

harlequinfilter
Mulighed 2: Overnatning Lalandias feriehuse

Overnatning i Lalandias feriehuse

I samarbejde med Billund Kommune og Lalandia tilbyder vi overnatning i Lalandias feriehuse. Overnatningen koster 4.895 kr. pr. klasse, som afregnes efter finalen med Billund Kommune.

Vi har plads til 20 klasser pr. dag i Lalandia. Feriehusene fordeles derfor efter først-til-mølle-princippet.

Indeholdt i prisen:

  • Hver klasse får tildelt x antal feriehuse, så det passer med 6 opredninger i hver. Der må ikke laves ekstra opredninger i husene. Feriehusene er af  typen er Design Plus 6. Se husene her.
  • Adgang til Lalandia Aquadome (badeland) fra kl. 10.00 på ankomstdagen (dagen før finalen). Vær blot opmærksom på, at I først kan checke ind i jeres feriehuse fra kl. 15.00.

Praktiske oplysninger:

  • I kan checke-in i Lalandias feriehuse fra kl. 15:00 dagen før finalen. Check-in foregår ved “Servicecentret” i Lalandia.
  • I skal selv medbringe sengelinned eller soveposer (og hovedpudebetræk) samt lagner – der skal lagner på sengene.
  • I skal forlade feriehusene som de så ud da I ankom, I skal dog ikke selv stå for rengøring. Prisen er inklusiv rengøring af jeres huse.
  • I skal være ude af husene senest kl. 10.00 på finaledagen. (Check-in på finalepladsen er senest kl. 09.00).
  • Skole OL sørger for busser fra Lalandia til finalepladsen om morgenen på finaledagen.

I vil få tilsendt flere praktiske informationer senest 14 dage inden finalen.

Aftensmad i feriehusene

I kan se frem til et aftensmåltid, der er designet til at være en oplevelse i sig selv, udover at være et nærende måltid, hvor der er lagt vægt på økologi og nøglehulsmærker.

Danish Crown stræber efter at skabe en madoplevelse, der ikke kun opfylder jeres ernæringsmæssige behov, men også giver jer en fornøjelig tid under Skole OL-finalen. Vi håber, at I vil nyde de kulinariske oplevelser og finde glæde i at udforske deres spændende og varierede udvalg af retter.

Danish Crown ser frem til at I åbner aftensmadskassen. De har gjort deres bedste for at skabe en mindeværdig spiseoplevelse for jer alle.

I Lalandia er der et udleveringshus, hvor Skole OL’s hjælpsomme frivillige og Danish Crown vil stå for udleveringen af jeres aftensmadskasse, som I kan tage med tilbage og hygge jer med i jeres feriehuse.
I kassen ligger en vejledning til hvordan I kan varme maden i jeres huse, hvis det skulle være nødvendigt.

harlequinfilter