Skole OL Finalen 2023 den 13.-16. juni 2023 i Børnenes Hovedstad, Billund

4. klasse: 13. juni 2023
5. klasse: 14. juni 2023
6. klasse: 15. juni 2023
7. og 8. klasse: 16. juni 2023

Alle dage fra kl. 8.00-16.00.

Alle vinderklasser fra lokalstævnerne kvalificerer sig til finalen.

TILLYKKE I har kvalificeret jer til Skole OL-finalen 2023 i Billund og I har brug for informationer om: transport, overnatning, forplejning, T-shirts, klassebanner og ikke mindst hvordan en dag til Skole OL-finalen ser ud. I kan finde alt den information I har brug for, ved at trykke videre på linket. Rigtig god fornøjelse!

harlequinfilter

Skole OL Finalen skaber børneolympiske øjeblikke

Kampråb, indmarch, olympisk ild, medaljer og flere tusinde skolelever. Finalen er OL i børnehøjde og er noget helt særligt. Det foregår over fire dage i Børnenes Hovedstad, Billund. Her er der fokus på vores tre børneolympiske værdier fællesskab, færdighed og fairplay.

For at komme med til Finalen skal ens klasse kvalificere sig ude ved lokalstævnerne, der afholdes fra efteråret til foråret. Du kan finde en oversigt over lokalstævner her.

Overnatning til Skole OL-finalen 2023

Har I langt til Skole OL-finalen i Billund, så fortvivl ikke!

Vi tilbyder gratis overnatning på skoler eller mod betaling overnatning i Lalandia for alle klasser der har over 2 timers transport (målt på Google Maps i bil) til finalen i Billund.
Dette tilbud giver jer mulighed for at ankomme til Billund dagen inden I skal deltage i Skole OL-finalen.

Læs meget mere om overnatningsmulighederne.

harlequinfilter
“Vil meget gerne være med næste år! Det var sygt sjovt, og jeg fik mange nye venner, og man fik et mega godt sammenhold, fordi alle stod og heppede på hinanden”
Elev
Deltager ved Skole OL Finalen 2022

Uden frivillige, ingen Skole OL Finale i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune. Så simpelt er det!

Til Skole OL Finalen ser vi frivillighed som en meget vigtig hjørnesten, som er med til at skabe nogle fantastiske dage for rigtig mange børn!

Skole OL Finalen foregår fra tirsdag d. 13. juni til fredag d. 16. juni i dagtimerne.

harlequinfilter

Billies Fællesskabspris

Billie, Bilkas velkendte maskot, kommer igen i år forbi Skole OL Finalen i Billund. Billie vil nemlig endnu engang overrække Fællesskabsprisen til én klasse pr. årgang. De heldige vinderklasser vil modtage et gavekort til Bilka på 5.000 kr. til et klassearrangement.

Stay tuned, d. 17/5 offentliggøres klassekonkurrencen I skal deltage i, og du vil få meget mere information om, hvordan din klasse deltager.

Pssst.. Konkurrencen er kun for de klasser, der er tilmeldt finalen i Billund.

harlequinfilter