Finalen

Tak for en fantastisk finale

Fredag d. 14. juni slukkede den skoleolympiske fakkel efter fire dage med indmarch, sammenhold, konkurrencer i børnehøjde og god holdånd for 4.-8. klasserne fra hele landet.

Tak til de 7.432 skoleelever og deres lærere der endnu en gang var med til at gøre Skole OL-finalen til noget helt specielt og give tusindvis af børn særlige idrætsøjeblikke med hjem i sportsrygsækken.

Vi glæder os til finalen til næste år, der bliver i København i uge 25.

harlequinfilter

Transportrefusion

Skole OL dækker halvdelen af jeres transportomkostninger til Skole OL-finalen.

Skole OL dækker halvdelen af jeres transportomkostninger til og fra finalen. Transportomkostningerne (ex moms) refunderes efter finalen.

Formularen for udbetaling af refusion bliver tilgængelig her på siden forud for finalen. I vil også få besked på mail, når formularen åbner.

Deadline for indsendelse af formularen er 1. september 2024. Refusionen udbetales ultimo september 2024.

harlequinfilter

Hvad er Skole OL-finalen og hvem skal med?

Skole OL-finalen er kulminationen på skoleårets mange lokale Skole OL-stævner. De klasser, der vinder ved hvert lokalstævne kvalificerer sig til Skole OL-finalen.

Til Skole OL-finalen dyster klasserne mod hinanden i den sportsgren, som de er kvalificeret i. Finalen foregår over fire dage, hvor klassetrinnene har hver deres dag.

Datoer og klassetrin:

  • 4. klasser: Tirsdag d. 17. juni.
  • 5. klasser: Onsdag d. 18. juni.
  • 6. klasser: Torsdag d. 19. juni.
  • 7. og 8. klasser: Fredag d. 20. juni.

Alle dage fra kl. 9.00 – 16.00. (Check-in kl. 8.00-9.00).

Skole OL-finalen 2025 afholdes i Københavns Kommune.

harlequinfilter
“Vil meget gerne være med næste år! Det var sygt sjovt, og jeg fik mange nye venner, og man fik et mega godt sammenhold, fordi alle stod og heppede på hinanden”
Deltager ved Skole OL-finalen 2024