SKOLE OL-FINALEN

Den 11.-14. juni 2024 i Børnenes Hovedstad, Billund.

Overordnet program for finaledagene

8:00-9:00

Ankomst og check-in

På vej ind på finalepladsen møder i check-in teltet. Her skal I gå forbi og melde jeres ankomst og I vil her få udleveret en pose med bl.a. startnumre til klassens elever, som de skal bruge til motionsløbet.

I skal være checket ind inden kl. 9.00.

9:00

Indmarch og åbningsceremoni

Ligesom ved sommerens OL i Paris starter Skole OL-finalen med indmarch og åbningsceremoni, hvor Skole OL-ilden tændes og vi synger nationalsang sammen.

Fem elever fra hver klasse skal gå med i indmarchen. Resten af klassen går hen foran scenen og stiller sig klar til at se indmarchen og juble og heppe helt vildt, når jeres klasse råbes op under indmarchen. Medbring gerne skilte, bannere, flag og faner med jeres skole- og klassenavn.

10:00

Opvarmning og motionsløb

Åbningsceremonien afsluttes med en sjov opvarmning fra scenen, hvor eleverne gør sig klar til motionsløbet. Starten til motionsløbet går lige efter åbningsceremonien, hvor eleverne sendes afsted i grupper. Motionsløbet har start og mål på den børneolympiske finaleplads.

11:00-15:00

Konkurrencer og side events

Det er konkurrencetid og I går nu ud til den sportsgren, som I skal dyste i til Skole OL-finalen. Forud for finalen, får I tilsendt mere information om regler, tidsplan og discipliner for jeres sportsgren. Når I har pauser i jeres konkurrence kan I gå på opdagelse i alle vores fede side events, som I år selvfølgelig emmer af OL-stemning.

Konkurrencerne afsluttes med præmieoverrækkelser ude ved jeres sportsgren.

15:30-16:00

Afslutningsceremoni

Vi slutter dagen af sammen foran scenen på finalepladsen.

Hvordan tilmelder jeg min klasse til Skole OL-finalen?

Har din klasse kvalificeret sig til Skole OL-finalen 2024?

Du vil modtage en invitationsmail fra Skole OL med et unikt tilmeldingslink til netop din klasse. Invitationen sendes ud umiddelbart efter jeres deltagelse Skole OL-lokalstævnet.

Har du ventet længe på din finaleinvitation, så skriv endelig til os i Skole OL-sekretariatet på info@skoleol.dk.

harlequinfilter
“Vil meget gerne være med næste år! Det var sygt sjovt, og jeg fik mange nye venner, og man fik et mega godt sammenhold, fordi alle stod og heppede på hinanden”
Deltager ved Skole OL-finalen 2022

Vind Billies OLYMPISKE fællesskabspris – 5.000 kr. til BILKA

Ved Skole OL-finalen inviteres alle finaleklasser til at deltage i en ekstra Olympisk-konkurrence og vinde – Billies Fællesskabspris.

I samarbejde med BILKA og Bilkas maskot Billie præsenterer vi den OLYMPISKE Fællesskabspris, hvor der er fem gavekort på 5.000 kr. til BILKA på højkant.

Alle finaleklasser modtager ved ankomsten til den skoleolympiske by en startpose, hvori I vil finde klassens startnumre til motionsløbet samt et OL Quiz-ark. OL-quizzen er en klassekonkurrence, hvor eleverne sammen som klasse skal rundt i den skoleolympiske by for at finde svarene på quizzen

Når klassen har besvaret alle spørgsmålene, afleveres OL Quiz-arket i Info-teltet. Der trækkes lod mellem de klasser, der har svaret rigtigt på flest spørgsmål. Vinderne kåres ved afslutningsceremonien og vinder Billies OLYMPISKE Fællesskabspris: Gavekort på 5.000 kr. til BILKA.

harlequinfilter

Danish Crown sørger for aftensmad

Danish Crown leverer aftensmad til alle de elever, der overnatter i Billund. De sikrer, at eleverne får et velsmagende og næringsrigt måltid og er dermed med til at skabe de bedste forudsætninger for, at eleverne er klar til en hel dag med sport og bevægelse.

Danish Crown stræber dog efter at skabe en madoplevelse, der ikke kun opfylder eleverne ernæringsmæssige behov, men også giver dem en fornøjelig tid under Skole OL-finalen. Vi sætter stor pris på Danish Crowns bidrag til at gøre overnatningen til Skole OL-finalen til et endnu bedre tilbud til alle de skoler, der kommer langvejs fra.

Se hvad der er på menuen til Skole OL-finalen herunder. Her kan I også downloade et hæfte med opskrifterne på alle de lækre retter, som bliver serveret til finalen.

harlequinfilter

Uden frivillige, ingen Skole OL Finale i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune. Så simpelt er det!

Til Skole OL Finalen ser vi frivillighed som en meget vigtig hjørnesten, som er med til at skabe nogle fantastiske dage for rigtig mange børn!

Skole OL-finalen 2024 finder sted den 11.-14. juni 2024 i dagtimerne.

harlequinfilter