Finaleshow

Se det store finaleshow for Skole OL for indskolingen herunder. Det bliver olympisk!

Det store finaleshow sendes fra WOW PARK i Billund

Skole OL for indskolingen afsluttes med et imponerende finaleshow, tilgængeligt for alle deltagende klasser og det kan ses ude i klasselokalerne.

Finaleshowet bliver sendt fra Børnenes Hovedstad, Billund i de fantastiske omgivelser i WOW PARK. Det bliver olympisk, festligt og topunderholdende.

Højdepunkterne fra de fire uger med konkurrencer vises, vinderklasser af konkurrencerne og de to bonuskonkurrencer annonceres. Eleverne deltager med Skole OL-dansen, kampråb og aktiv deltagelse.

Showet offentliggøres her på siden onsdag den 22. november kl. 08.30. Se det når det passer jer, men koordiner gerne med andre klasser, så der ikke afsløres noget før alle har set det. Forvent 50-60 minutters varighed. Showet kræver blot en skærm og internetforbindelse.
For at I får den bedste oplevelse til finaleshowet, vil der blive tilføjet en kort lærerguide her på siden med tips til at engagere jeres elever. Sørg for at tjekke den forud for showet.

For at gøre det så nemt som muligt for jer, har vi samlet alt det praktiske vedr. finaleshowet i en lærerguide, som kan downloades herunder.

Stort tak til Billund Kommune og WOW PARK for de flotte finaleshow-omgivelser samt præmier til vinderklasserne!

Præmierne til dette års vinderklasser

Der er virkelig fede præmier på højkant til dette års Skole OL for indskolingen. Der er præmier til første, anden og tredjepladsen på alle årgange samt præmier til vinderne af de to bonuskonkurrencer.

Førstepladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW Park I Børnenes Hovedstad, Billund, betalt transport frem og tilbage samt seje vinder t-shirts til hele klassen.

Anden pladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW Park I Børnenes Hovedstad, Billund samt Skole OL t-shirts til hele klassen.

Tredje pladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW Park I Børnenes Hovedstad, Billund samt Skole OL buffs til hele klassen.

Vinderne af de to bonuskonkurrencer vinder fribilletter til hele klassen til WOW Park I Børnenes Hovedstad, Billund samt seje vinder t-shirts til hele klassen. Anden- og tredjepladserne vinder Skole OL buffs til hele klassen.

Bliv en del af finaleshowet

Din klasse har mulighed for at blive en del af det store virtuelle finaleshow, som sendes ud til alle de klasser, der har deltaget i Skole OL for indskolingen.

Vi vil gerne dele de gode oplevelser, stemningen, sammenholdet og ikke mindst engagementet, som I har ude i klasserne. De elementer vil vi rigtig gerne vise frem til de andre deltagere, når vi til finaleshowet hylder fællesskabet og sammenholdet og fejrer de forbedringer, som eleverne har opnået med de forskellige færdigheder.

Alt du skal gøre er at sende os et kort videoklip eller stemningsbilleder af klassen, der gennemfører konkurrencerne i en mail til info@skoleol.dk. Så vil vi forsøge at vise så mange af jeres stemningsbilleder og videoer i finaleshowet.

Materialer hertil vil KUN blive brugt i forbindelse med finaleshowet og muligvis i en aftermovie, med henblik på at skabe øget interesse for Skole OL.

harlequinfilter

Forbered jer til finaleshowet

Skab OL-stemning med vores printbare olympiske dekoration. Pynt klassen og gymnastiksalen let ved at klippe og farvelægge.

Dekorér med guirlander, flag og olympiske ringe. Lav jeres egen olympiske fakkel.

Hold styr på resultaterne. Lav jeres eget resultattavle til konkurrencerne, hvor I kan følge, hvor mange badges I optjener. Hæng tavlen op i klassen eller gymnastiksalen. Tavlen og badges er også gode til at diskutere de færdigheder, der er involveret i de forskellige konkurrencer med eleverne.

harlequinfilter