Praktisk information for Skole OL-arrangører

Her finder i praktiske informationer og gode råd til før, under og efter jeres Skole OL-stævne.

Praktiske informationer

Her har vi samlet alle de praktiske informationer i forbindelse med planlægning og afholdelse af jeres Skole OL- stævne.

I forbindelse med Skole OL-stævner opfordrer vi til, at I også afholder undervisningsforløb for de klasser, der kommer til jeres stævne. Disse forløb øger elevernes kendskab til jer som forening og forbedrer deres færdigheder. Det styrker børnenes glæde ved sporten og chancerne for fortsat engagement. Særligt klasserne, der vinder jeres stævne er oplagte at tilbyde forløb til, så de kan træne sammen med jer op til deres deltagelse i Skole OL-finalen.
I skal endelig tage en masse billeder og videoer til jeres stævner, som I kan dele på jeres sociale medier og hjemmeside. Men husk at gøre deltagerne opmærksom på, at I tager billeder og video til stævnet. Så ved lærerne at de skal være opmærksomme, hvis de skulle have elever, som ikke må fotograferes eller filmes.
I slutningen af skoleåret vil I modtage en mail fra os med link til evaluering. Vi har brug for jeres inputs og feedback, så vi kan gøre Skole OL endnu bedre for både jer og skolerne. Derudover har vi brug for at kunne afrapportere til vores fonde om fx frivillighed – her har vi også brug for jeres inputs.
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde gratis frugt eller anden forplejning til jeres stævner i år. I må meget gerne selv dele ud til jeres stævner, hvis I fx kan få nogle lokale aftaler i hus.