Praktisk information

Her finder I praktisk information om Skole OL sæsonen 2021/2022.

 

FØR JERES STÆVNE

Information til lærerne før jeres stævne

Lærerne har brug for lidt info om deres deltagelse i jeres Skole OL stævne. Send gerne informationerne ud ca. 14 dage før jeres stævne, så lærerne har tid til at forberede sig.

Der ligger skabeloner til “Lærerinfo” under “Dokumenter” i Sportstiming.

Lærerinfo skal gerne indeholde:

 • Program for dagen
 • Mødetidspunkt og mødested
 • Hvad de skal medbringe (fx løbesko, drikkedunk mm.)
 • Information om konkurrencen/disciplinerne (regler, kvalifikation, point mm.)
 • Information om, hvis der bliver taget billede eller video ved stævnet
 • Særlige informationer for jeres stævne
 • Jeres kontaktoplysninger

 

TIL JERES SKOLE OL STÆVNE

Venuedressing (beachflag, bander mv.)

Alle foreninger, der afholder Skole OL skal have venuedressing, som I kan pynte op med, når I afholder jeres Skole OL stævne. Venuedressing er fx beachflag, bander og minestrimmel.

Nogle af jer har venuedressing liggende hos jer, som I kan bruge i denne sæson. Andre får det udleveret af jeres forbund forud for jeres stævne.

Hvis I mangler noget, så skriv til os på [email protected]

Medaljer

Vinderklasserne fra jeres stævne skal have Skole OL medaljer. I skal bruge et klassesæt á 30 medaljer pr. klassetrin. Dvs. hvis I afholder stævne for 4. og 5. klassetrin, skal i have 2×30 medaljer klar til jeres stævne. Hvis I har medaljer liggende fra 2020, kan I bruge dem ellers vil I få tilsendt nye forud for stævnet.

Hvis I mangler medaljer, skal I kontakte os på [email protected], så sørger vi får, at I får dem tilsendt.

Diplomer

Lærerne står for uddeling af diplomer til deres klasser i denne sæson. Lærerne får tilsendt diplomerne på mail efter stævnet, og kan derefter selv printe og udfylde dem til deres elever, hvis de har lyst. I skal derfor ikke uddele diplomer til jeres Skole OL stævne i år.

GDPR – billeder og video ved jeres stævne

Vi håber, at I vil tage en masse billeder og videoer fra jeres stævner, som I kan dele på jeres sociale medier og hjemmeside. Vi vil også meget gerne dele billederne på vores platforme, så tøv ikke med at tagge os (@skoleol eller #skoleol). I må også meget gerne sende billederne til vores kommunikationskonsulent Siska på [email protected]

Husk at gøre lærerne opmærksomme på, at der vil blive taget billeder og evt. videoer ved jeres stævne. I kan bruge denne tekst til at informere lærerne om brugen af billederne.

Frugt

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde gratis frugt til jeres stævner i år. I må meget gerne selv dele ud til jeres stævner, hvis I fx kan få nogle lokale aftaler i hus.

Resultater

Husk at få indtastet resultaterne fra jeres stævne i Sportstiming. Nogle af jer plejer at gøre det undervejs, men ellers skal I gøre det lige efter stævnet. Resultaterne er vigtige for, da vi bruger dem til at invitere vinderklasserne og evt. 2. og 3. pladser til Skole OL finalen.

 

EFTER SKOLE OL STÆVNET

Bekræft vinderklasser

Så snart jeres stævne er slut, skal I bekræfte vinderklasserne til Skole OL sekretariatet. Send os en mail på [email protected] eller ring på tlf.  24 60 88 02, så vi kan få inviteret de rigtige klasser til finalen umiddelbart efter, at de har vundet ved jeres stævne.

Evaluering

Efter jeres stævne vil I modtage en mail fra os med link til evaluering. Vi har brug for jeres inputs og feedback, så vi kan gøre Skole OL endnu bedre for både jer og skolerne. Vi håber, at I vil bruge lidt tid på at besvare evalueringen efter jeres stævne.

Honorar

Skole OL honoraret for afholdelse af stævne og undervisningsforløb udbetales to gange om året.

For stævner og undervisningsforløb afholdt fra august til december 2021: Honorar udbetales december 2021.

For stævner og undervisningsforløb afholdt fra januar til maj 2022: Honorar udbetales i juli 2022.

Stævne til næste år

Vi håber, at I er klar på en sæson mere med Skole OL i jeres forening. Jo før I kan komme med en stævnedato til det nye skoleår, jo bedre.

I kan afholde Skole OL stævner fra 15. august 2022 – 25. maj 2023.

 

SKOLE OL FINALEN

Praktiske informationer om finalen

Skole OL Finalen finder sted den 14.-17. juni 2022 i Billund.

 • Den 14. juni dyster 4. klasserne i atletik, bowling, dans og o-løb.
 • Den 15. juni dyster 5. klasserne i atletik, bowling, bueskydning, dans og o-løb.
 • Den 16. juni dyster 6. klasserne i atletik, bueskydning, e-cykling, o-løb, roning og triatlon.
 • Den 17. juni dyster 7. og 8. klasserne. 7. klasserne dyster i atletik, e-cykling, o-løb, roning, triatlon og ultimate. Og 8. klasserne dyster i roning, triatlon og ultimate.

Alle vinderklasserne fra jeres stævner kvalificerer sig til Skole OL Finalen, hvor de skal dyste mod klasser fra hele Danmark. Klasserne inviteres til finalen umiddelbart efter jeres stævne, hvor de får en masse info samt link tilmelding. I skal ikke gøre andet end at informere Skole OL sekretariatet om, hvem der har vundet, så sørger vi for resten.

Skole OL dækker halvdelen af klassernes transportomkostninger til og fra Billund. Og klasser med mere end 2 timers transport til Billund tilbydes gratis overnatning i Billund. I kan altid henvise lærerne til vores hjemmeside, hvor vi har samlet alle informationer om finalen.

 

SKOLE OL SEKRETARIATET

Skole OL teamet sidder klar til at hjælpe jer. Skriv eller ring endelig til os, hvis I har spørgsmål.

[email protected] og tlf. 24 60 88 02