Frivillig til Skole OL-finalen 2024

Uden frivillige, ingen Skole OL-finale i Børnenes Hovedstad, Billund Kommune. Så simpelt er det!

Hvordan er det at være frivillig til Skole OL-finalen?

Hvem kan blive frivillig?

Det kan alle, er du under 18 år skal du dog være det sammen med en over 18 år.

Hvor meget skal jeg arbejde som frivillig?

Du skal som minimum kunne tage én vagt, som kan ligge i tidsrummet fra kl. 7:30 – 17.

Hvad får jeg som frivillig?

Du får Skole OL frivilligtøj, som du efterfølgende kan gå rundt og blære dig med.
Fuld forplejning mens du er på vagt. Rundstykker til dem der møder tidligt, frokost og eftermiddagskage til alle og ikke mindst vand og kaffe.
Du får adgang til vores frivilligtelt, hvor der altid er kaffe på kanden og mulighed for at sludre lidt med de andre frivillige.
Du får en leder der altid lytter til dig og tager dig alvorligt.
Sidst men ikke mindst holder vi en takkemiddag for alle frivillige, hvor vi i hyggeligt lag kan sige ordentlig tak for din store indsats ved Skole OL-finalen.

Hvad forventer vi til gengæld?

Vi forventer at du har lyst til at være en del af vores helt fantastiske fællesskab. At du sætter en ære i at skabe de bedste rammer for en Skole OL-finale i Børnenes Hovedstad Billund Kommune!

harlequinfilter

Jeg ønsker at blive kontaktet når tilmeldingen til at blive frivillig åbner

Vil du være blandt de første til at vide, hvornår tilmeldingen til at blive frivillig åbner? Skriv dig op nu og bliv kontaktet, når tilmeldingen . Det er fuldstændig uforpligtende, du skriver dig kun op til at få besked når tilmeldingen bliver lukket op.
Skole OL-finalen i 2024 finder sted i uge 24.

harlequinfilter

Skole OL-finalen løfter vi sammen i fællesskab

Grundprincippet er, at du som frivillig skal arbejde med de opgaver, du har tilmeldt dig og gerne vil. Men hvis behovet opstår, må du gerne være parat til at hjælpe med opgaver i andre arbejdsområder. Ved Skole OL – finalen løfter vi opgaverne i fællesskab, og det kan til tider være hårdt arbejde, men heldigvis er det sjovt, hyggeligt og festligt – og du er med til at give børn en uforglemmelig idrætsoplevelse i Børnenes Hovedstad.

harlequinfilter