Stævner

Find dit stævne her

I samarbejde med foreninger i hele landet afholdes en række Skole OL stævner. I listen nedenfor kan I finde et stævne nær jeres skole.

Kan du ikke finde et stævne i nærheden af din skole? Vi arbejder på højtryk for at få datoerne for stævnerne på plads, og lægger dem løbende op her på siden.
Du kan også tilmelde dig Skole OLs nyhedsbrev, som udsendes cirka en gang om måneden. Så er du altid opdateret omkring stævner og andre spændende nyheder om Skole OL. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Skole OL kan foregå via indtastning af klassens resultater fra undervisningen, såkaldt “Tast-Selv”, eller I kan deltage i Skole OL stævner arrangeret af forskellige foreninger rundt om i landet. Se mere om deltagelse i Skole OL for de forskellige sportsgrene her.

Uanset om klassen deltager i Skole OL via “tast-selv-resultater” eller via et stævne, kan klassen kvalificere sig til Skole OL Finalen.

Husk:

I er først endeligt garanteret en plads ved stævnet, når stævnearrangøren har bekræftet jeres tilmelding.

Er der ikke et lokalstævne i nærheden, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil gerne hjælpe jer med at komme i kontakt med en lokal forening, eller guide jer til, hvordan I afholder Skole OL Tast-selv.

 

Henter eventlist
Følg os