Stævner og undervisningsforløb 2021

I 2021 bliver der desværre ikke afholdt lokale stævner og den fantastiske Skole OL finale er også aflyst på grund af corona. Tilgengæld holder vi Danmarks største virtuelle sportsbegivenhed for børn. Vi inviterer i stedet alle 0.-8. klasser til De virtuelle Skole Olympiske Lege 2021.

Herudover over holder vi i Skole OL også fast i vores tilbud om undervisningsforløb. Hvis det bliver muligt i forhold til restriktionerne, så inviteres en klasse ad gangen af lokale foreninger til undervisningsforløb. Vi følger naturligvis corona-situationen tæt, og vi vil sikre, at alle gældende retningslinjer overholdes ved afholdelse af forløb.

Et undervisningsforløb med en forening er en unik mulighed for dig til at introducere dine elever til jeres lokale foreningsliv. Foreningerne står klar med dygtige trænere, som er vant til at lære fra sig, og som må siges at være eksperter inden for netop deres idræt.

Du tilmelder din klasse til et undervisningsforløb ved at tage kontakt til en af dine lokale foreninger og forhør dig om mulighederne for et gratis undervisningsforløb for din klasse. Find en forening nær nedenfor.