Bowling

Hvad er Skole OL Bowling?

Kan I ramme de 10 kegler på én gang og få strikes? I Skole OL Bowling spiller klassen sammen som ét hold. Hele klassen er med til at konkurrere om at få den højeste pointscore ved stævnet.

Hvem kan deltage?

Bowling er for 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornår?

Skole OL Bowling afvikles af en bowlingklub i det lokale bowlingcenter. Der vil være stævner fra januar til maj 2022.

NYT! De første bowlingstævner er kommet i kalenderen, og der komme mange flere. SE STÆNEKALENDEREN HER.

Sådan tilmelder du din klasse Skole OL Bowling

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Når din klasse er oprettet vil du få direkte besked, når der kommer et stævne i kalenderen nær dig. OPRET DIN KLASSE HER.

Er dine klasser allerede oprettet? Find et stævne i stævnekalenderen og tilmeld din klasse. Husk, der kommer løbende nye stævner i kalenderen.

Hvordan foregår et Skole OL Bowling stævne?

Skole OL Bowling er sjovt og enkelt at være med til. Klubbens trænere hjælper med, at alle klasser kommer godt i gang med stævnet. Der indledes altid med en introduktion til bowlingsporten, hvor eleverne bliver fortrolige med regler og udstyr. Bowlingklubbens trænere hjælper også med at finde den rigtige kugle, så den passer i vægt og fingerstørrelse.

Når det praktiske er på plads begynder den sjove del. Efter introduktionen fordeles klassens elever på banerne, og skal som hold lave en så høj score som muligt. Hele klassen dyster som hold, så alle kast tæller i den samlede score. Klassen med den bedste samlede score for henholdsvis 4. og 5. klasse, kvalificerer sig til Skole OL finalen.

Kontakt

For yderligere information om Skole OL Bowling, find kontaktoplysningerne her.