H.K.H. Kronprinsen besøger Skole OL-finalen den 14. juni

01/06/2023

Der er indmarch, olympisk ild og medaljer på spil for tusindvis af børn, når H.K.H. Kronprinsen holder en peptalk og får en smagsprøve på flere af de børneolympiske sportsgrene til Skole OL-finalen i Børnenes Hovedstad Billund den 14. juni.

OL-traditionerne bevares, når Skole OL afholder sin spektakulære finale for tusindvis af skoleelever i Børnenes Hovedstad Billund den 13.-16. juni 2023.

Det forventes, at omkring 2.000 elever deltager den 14. juni, hvor 5. klasserne konkurrerer i hhv. atletik, bowling, bueskydning, cricket, dans og orienteringsløb.

“Vi er utroligt stolte og taknemmelige over Kronprinsens opbakning til Skole OL. Vi ved, hvor meget idræt og sport betyder for Kronprinsen, og han har flere gange tidligere besøgt vores lokale stævne i atletik på Østerbro. I år er det første gang, at han besøger vores store finale, siden den flyttede fra København og blev udvidet med flere sportsgrene end atletik. Det er vi meget beærede over,” siger projektleder Janni Thrane om det fine besøg.

Kronprinsen modtages af DIF-formand Hans Natorp og borgmester i Billund Kommune, Stephanie Storbank.