I dag starter De virtuelle Skole Olympiske Lege

24/10/2022

Startskuddet til De virtuelle Lege lyder endnu en gang. Over 400 klasser fra hele landet dyster i de næste uger ude på skolerne. Og der er vilde præmier på højkant.

I de kommende uger kan 0.-3. klasser i hele Danmark se frem til at dyste i en række sjove og udfordrende konkurrencer. Der er lagt op til masser af bevægelse, når eleverne skal rulle sig som en panda, hoppe lynhurtigt, balancere en ballon i luften og meget mere. Det kræver holdånd og sammenhold i klassen, når legende går i gang.

De landsdækkende vindere fra hvert klassetrin kåres til det store virtuelle finaleshow, som klasserne kan se ude i klasserne den 23. og 24. november.

Fællesskab, dans og kampråb

Konkurrencerne er udviklet med fokus på fællesskab, basale færdigheder og bevægelsesglæde. Der er garanti for smil på læben, højt aktivitetsniveau og samarbejde, der styrker sammenholdet i klassen.

”Hele klassen har oplevet, hvordan vi sammen og i fællesskab fik skabt noget fantastisk. Vi havde en kæmpe fest i idrætstimerne, også når vi øvede Skole OL-dansen og kampråbet,” sagde en lærer, der deltog sidste år. Mens en anden lærer fortæller:

”Børnene havde noget at kæmpe for i en større kontekst. Vi så et samarbejde i klasserne, som vi aldrig havde set før, som styrkede fællesskabet hen mod større mål.”

Fede præmier til hele klassen

Igen i år har Skole OL og Børnenes Hovedstad, Billund sørget for, at der er fede præmier til vinderne. Men i år er det ikke kun til første pladserne, der er også præmier til de klasser, der bliver nr. 2 og 3.

Førstepladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW PARK i Børnenes Hovedstad, Billund, betalt transport frem og tilbage samt seje vinder t-shirts til hele klassen.

Anden pladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW PARK i Børnenes Hovedstad, Billund samt Skole OL t-shirts til hele klassen.

Tredje pladserne vinder fribilletter til hele klassen til WOW PARK i Børnenes Hovedstad, Billund samt Skole OL buffs til hele klassen.

Har du ikke allerede tilmeldt din klasse, så kan du stadig nå det. Find mere information på De virtuelle Skole Olympiske Lege her.