Lokale helte fås i mange størrelser

16/11/2023

Hundredvis af børn og unge fik en velfortjent medalje og en anbefaling, da borgmester i Billund Kommune, Stephanie Storbank besøgte alle de seje elever, der var frivillige til Skole OL-finalen i juni.

Knap halvdelen af de 500 frivillige, som hjalp til under Skole OL-finalen i juni var lokale børn og unge fra Billund Kommune. Og de gjorde en kæmpe forskel. Derfor tog Billunds borgmester initiativ til en større takkekaravane, da hun besøgte syv forskellige skoler for at sige dem tak.

Med sig havde hun en stak Skole OL-medaljer og  anbefaling underskrevet af både borgmesteren og formand for DIF, Hans Natorp. Anbefalingen fortæller, at de unge har været med til at give andre børn og unge gode oplevelser, og tanken er, at de kan bruge den, når de skal søge fritidsjobs.

”Vi er virkelig glade for og stolte af, at vi kan samle så mange dygtige frivillige, når vi holder Skole OL-finale i Børnenes Hovedstad – og ekstra stolte af, at så stor en del af de frivillige er lokale børn og unge. De børn og unge skal være med til at forme frivilligheden i fremtiden, og derfor skal de selvfølgelig også have en stor tak og et skulderklap for deres indsats,” siger borgmester Stephanie Storbank.

Intet Skole OL uden frivillige

Også i Skole OL er man meget taknemmelig for hjælpen til Skole OL-finalen.

“Vi  siger også endnu engang tusind tak for hjælpen til alle de lokale børn og unge, som trådte til, da finalen skulle afvikles. Og også tak til Stephanie Storbank for at prioritere at anerkende de frivillige kræfter, som er så vigtige. Intet Skole OL uden de frivillige,” siger projektleder for Skole OL, Janni Thrane.

Børnenes Hovedstad Billund Kommune lægger hus til Skole OL-finalen for fjerde og sidste gang i 2024.
Hvis man ønsker at deltage i finalen til næste år, skal man tilmelde sig her på siden og kvalificere sig til et Skole OL-lokalstævne.