Meld dig som frivillig og få en oplevelse for livet

18/03/2024

Ingen Skole OL-finale uden frivillige. Når Skole OL-finalen løber af stablen i juni for fjerde gang i Børnenes Hovedstad, får Billund Kommune og Skole OL endnu engang brug for hjælp fra dig og mange andre dedikerede frivillige. Tilmeldingen som frivillig er nu åben, og alle er velkomne til at deltage.

Det kræver en stor frivilligindsats, når Skole OL-finalen atter indtager Billund Kommune til sommer, og Børnenes Hovedstad fyldes med glade og forventningsfulde skolebørn fra hele Danmark.

Finalen strækker sig over perioden fra den 11. til 14. juni, hvor omkring 7.000 børn fra 4.-8. klasse fra hele Danmark deltager og oplever glæden ved at være OL-atlet for en dag.

Skole OL afholdes i og omkring Billund Idrætscenter, som forvandles til en OL by i børnehøjde med stærke paralleller til OL-byen i Paris.

Bliv frivillig og giv børnene en fantastisk oplevelse

Nu har du chancen for at skabe uforglemmelige øjeblikke for tusindvis af børn i fællesskab med andre engagerede frivillige fra lokalområdet.

“Som frivillig ved Skole OL-finalen mærkede jeg på egen krop, hvilke fantastiske oplevelser vi skaber, når vi løfter i flok og er en del af et fællesskab. Skole OL-finalen er en oplevelse for livet, og vores frivillige binder kommunen sammen. Derfor gør det mig utrolig stolt, at mere end 150 børn og unge fra hele Billund Kommune allerede har tilmeldt sig som frivillige, og at mere end 50 borgere allerede har givet udtryk for, at de er interesseret i at høre mere, når tilmeldingen åbner,” siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

450 frivillige søges: Du kan blive en del af teamet

Der er brug for cirka 450 frivillige til en række forskellige opgaver. Som frivillig har du mulighed for at vælge, hvor mange dage, i hvilket tidsrum, og hvilken eller hvilke opgaver, du ønsker at deltage i.

“De frivillige er helt afgørende for, at vi kan afholde Skole OL-finalen. Uanset om man har været frivillig før eller skal prøve det for første gang, så kan alle være med. Der opstår et helt særligt fællesskab mellem de frivillige – og de giver så meget god energi til børnene og hinanden. Det har været fantastisk at se, hvordan vi hvert år har haft dygtige, engagerede og glade frivillige i alle aldre. Vi glæder os til at byde de frivillige velkommen igen til sommer,” udtaler Janni Thrane, projektleder ved Skole OL.

Det kræver ingen særlig forhåndsviden at melde sig, blot at du har mulighed for at tage en vagt. Som frivillig får du frivilligtøj, forplejning, en frivillig leder, der sætter dig godt ind i opgaven, og ikke mindst en fantastisk oplevelse i fællesskab med andre engagerede frivillige.

Tilmeld dig på Billund Kommunes hjemmeside

Grib chancen og vær med til at skabe magi for tusindvis af børn og meld dig som frivillig til Skole OL-finalen.

Tilmeld dig her.

Opgaverne du kan melde dig til som frivillig er:

Arbejdsområder

  • Klargøring
  • Check-in og åbningsceremoni
  • Frivilliglounge
  • Frivillig ved motionsløb
  • Frivillig ved en sportsgren
  • Frivillig ved motionsløbet og herefter hjælp ved en anden opgave
  • Fleksibel
  • Ankomst/afgangsguide
  • Oprydning

Vagterne ligger i dagtimerne mellem cirka kl. 8:30 og kl. 16:30.

Kontakt

Skole OL kan kontaktes via kommunikationskonsulent Siska Bengtsson Rona SISB@DIF.dk 2094 4149

Billund Kommune kan kontaktes via kommunikationschef Mia Josiassen mjos@billund.dk 2025 2086 eller frivilligkoordinator Mette Lind Høj mlin1@billund.dk tlf. 24 99 04 28