Nyt katalog giver inspiration til idrætsundervisningen

03/10/2023

Et nyt inspirationskatalog om Skole OL inviterer på sjove øvelser til idrætsundervisningen i både roning, atletik, cricket, orienteringsløb, bueskydning, bowling og combat archery.

Skole OL er hele Danmarks officielle olympiske lege for skoleelever og en appetitvækker på dansk idrætsforeningsliv. Men Skole OL bidrager også til at videreudvikle den faglige tilgang til børneidræt og idrætsundervisning ved at skabe aktiviteter og gratis undervisningsmateriale, der kan bevæge børn på alle klassetrin.

I samarbejde med flere af de idrætsforbund, som deltager i Skole OL med deres sportsgren, har vi lavet et nyt katalog, hvor lærere på alle klassetrin kan finde inspiration til sjove øvelser til idrætsundervisningen.

Prøv fx kræfter med hylerstafetten, bueskydning med høj puls, eller cricket i børnehøjde, og styrk samarbejdet til rostafet, lær at bowle, skyd som Robin Hood eller naviger gennem kegler på tid i o-løb.

”Med det nye katalog håber vi at kunne vise, hvad det er Skole OL kan tilbyde idrætslærerne og inspirere til endnu mere bevægelsesglæde ude på skolerne,” siger projektleder for Skole OL, Janni Thrane.

Se også undervisningsplatformen for endnu mere inspiration.