Sjip jer hele vejen til Skole OL-finalen

17/05/2023

Begynd træningen allerede nu, og sjip jer til Billies Fællesskabspris, som uddeles til Skole OL-finalen til en finaleklasse på hvert klassetrin.

Sidste lokalstævne er afholdt, og finalenedtællingen er begyndt. Derfor kan vi nu endelig kickstarte Bilkas sjippekonkurrence for alle finaleklasser. Skoleeleverne kan med et sjip, et hep og et hop vinde Billies Fællesskabspris og et gavekort på 5.000 kroner til Bilka til fx en klassefest.

Bilkas velkendte maskot, Ulven Billie, lægger navn til Fællesskabsprisen, som går til den klasse, der udviser det bedste fællesskab og nogle helt særlige sjippeevner. Billie overrækker selv gavekortet ved Skole OL-finalen den 13.-16. juni til en finaleklasse på hver af de fem årgange fra 4.-8. klasse.

“Fællesskab og sammenhold er fundamentet for at skabe gode præstationer. Det kender vi fra vores egen hverdag i Bilka, hvor det er afgørende, at vi bakker hinanden op og fungerer som team. Det samme gælder, når eleverne dyster til Skole OL. Derfor støtter vi bl.a. med Billies Fællesskabspris, så vi anerkender dem, der virkelig formår at motivere og hjælpe deres kammerater. I Bilka har vi stort fokus på børn og unges sundhed og trivsel. Derfor er vi stolte af at bakke op om Skole OL, og vi håber, at alle deltagere får en fed oplevelse,” siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.

Bilka har været sponsor for Skole OL siden 2019 – senest med et sponsorat på 1,5 millioner kroner fordelt over tre år i forbindelse med finalen i Børnenes Hovedstad Billund.

”Vi er meget glade for samarbejdet med Bilka, der kan være med til at gøre Skole OL endnu sjovere for de børn, der deltager i finalen, og hvor der med en ny pris bliver sat endnu større fokus på fællesskab. Den økonomiske støtte viser, hvor betydningsfuldt vores arbejde er, og at vi også fremover kan få elever til at opleve OL i børnehøjde,” siger projektleder for Skole OL, Janni Thrane.