Bordtennis

HVAD ER SKOLE OL BORDTENNIS?

Skole OL Bordtennis er klassekonkurrencer med fuld fart på! Det er bordtennis på en hel ny måde, hvor de individuelle præstationer og konkurrencer er skiftet ud med klassekonkurrencer og fællesskab. Til Skole OL Bordtennis får eleverne pulsen op, men skal samtidig holde øje og fokus på bold og bat. Og så skal de samarbejde. Tre ting på én gang. Kan de klare det?

Hvem kan deltage?

Skole OL Bordtennis er for 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornår er der stævner?

Stævnerne i Skole OL Bordtennis afholdes i de lokale bordtennisklubber. Stævnerne ligger i sidste halvdel af skoleåret i januar – maj 2022.

Sådan tilmelder du din klasse Skole OL Bordtennis

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Når din klasse er oprettet vil du få direkte besked, når der kommer et stævne i kalenderen nær dig.

OPRET DIN KLASSE HER.

Hvordan foregår et Skole OL Bordtennis stævne?

Til Skole OL Bordtennis stævnerne besøger klassen den lokale bordtennisklub, som sørger for bordtennisborde, bat, bolde, net og andre hjælpemidler. Til stævnerne kæmper klassen sammen som et hold for at få så mange point som muligt i tre sjove bordtennisdiscipliner. Instruktører fra klubben guider eleverne igennem disciplinerne.

Discipliner

  • Flest over nettet – klassen samarbejder i 5 minutter, hvor det gælder om at få så mange bolde over nettet som muligt. Hver bold giver 1 point.
  • Jonglering – hvor mange elever kan jonglere med bordtennisbolden i mere end 2 minutter? Der gives 2 point efter 1 minut og 5 point efter 2 minutter.
  • Klassens længdeslag –klassen slår 200 bolde på 2 min. og får point efter, hvor langt de har slået. Der gives 0,2, 0,5 og 1 point pr. slag.

Gratis undervisningsmaterialer

På Skole OL Undervisningsplatformen finder du materialer til undervisning i bordtennis.

Du kan både selv sammensætte dine lektioner og forløb eller downloade færdige lektioner og forløb.

FIND UNDERVISNINGSMATERIALET HER.

Undervisningsforløb med en forening

Vores bordtennisklubber står klar til at lave undervisningsforløb med de klasser, der er tilmeldt et stævne.

Kontakt den lokale klub for at aftale nærmere, når din klasse er tilmeldt et stævne.

Kontakt

Har du spørgsmål til Skole OL Bordtennis, så kontakt os endelig. Se kontaktoplysninger her.