Undervisningsmateriale

Atletiktræning

Vi har udarbejdet undervisningsmateriale (se Træn Skole OL disciplinerne), som I kan bruge til jeres idrætsundervisning og som fortræning til Skole OL Atletik. Materialet hjælper jer til at opnå læringsmålene for alsidig idrætsudøvelse i løb, spring og kast.

Du kan bruge materialet, som du har lyst, og som det passer til dine elevers kvalifikationer og ambitioner. Som lærer får du i dette materiale en teknisk indsigt, som er gavnlig, uanset hvilket niveau dine elever er på. Her kan alle være med! Lad de yngste klassetrin lege sig igennem disciplinerne, og byg tekniske elementer på, efterhånden som eleverne bliver dygtigere og ældre.

Se også under menuen Eksternt materiale for at se endnu flere bud på undervisningsmateriale, der kan anvendes i idrætsundervisningen.

Ideer

Mål elevernes progression ved at starte og slutte jeres forløb i atletik med at måle elevernes præstationer, fx. ved at afslutte forløbet med deltagelse i et Skole OL Stævne.

Lav målsætninger sammen med eleverne – udvælg eksempelvis et teknisk element, som de skal lære at mestre i den fulde udførsel af disciplinen, så fokus ikke alene er på det målbare resultat.

Lad eleverne bruge video og apps til at lave bevægelsesanalyser og evaluering. Det er med til at gøre det mere interessant, samtidigt med at flere elever aktiveres samtidigt.

 

Følg os