Clio Online

Træn til Skole OL Atletik med Clio Online

Skole OL giver mulighed for fede oplevelser med idræt og atletik, men atletik er også et område, som ligger de fleste elever lidt fjernt. På Idrætsfaget er der forløb, tekster og aktiviteter, og I kan prøve dem gratis i 30 dage. Teksterne og aktiviteterne kan guide jer igennem en grundlæggende træning til alle discipliner i Skole OL. Det er dog også muligt at lave træning målrettet mod en enkelt disciplin. Ønsker I den brede tilgang for hele klassen, så kan I bruge et af forløbene.

Forløb til 4. og 5. klasse

Forløb til 6. klasse

Forløbene er opbygget med fokus på, at atletik skal være sjovt og udfordrende for alle elever. Hver undervisningsgang indledes med et sjovt og let spil, der giver en gennemgang af de mest grundlæggende atletiske færdigheder. Spillet er rygraden i forløbet og vil give eleverne mulighed for at gennemgå enkelte færdigheder flere gange, hvilket ellers kan være en udfordring i idrætsundervisningen.

Ønsker I at tage udgangspunkt i de enkelte discipliner, så kan I besøge kapitlet med atletiktekster, hvor der til alle tekster er knyttet en række aktiviteter, som er sorteret progressivt med de letteste øvelser øverst i oversigten.

Få en gratis prøve

Hvis I ikke har abonnement på Idrætsfaget, er det som lærer muligt at oprette et gratis prøveabonnement til hele din skole her.