Bordtennis

Skole OL Bordtennis er klassekonkurrencer med fuld fart på! Det er bordtennis på en hel ny måde, hvor de individuelle præstationer og konkurrencer er skiftet ud med klassekonkurrencer og fællesskab! Til Skole OL Bordtennis får eleverne pulsen op, men skal samtidig holde øje og fokus på bold og bat. Og så skal de samarbejde. Tre ting på én gang. Kan de klare det?

Bordtennis Danmarks video viser de supersjove discipliner til Skole OL Bordtennis.


Hvem kan deltage?

Skole OL Bordtennis er for 3., 4. og 5. klasse.

OBS! det er ikke muligt for 3. klassetrin at være med i konkurrencen om finalepladser. Konkurrencen for 3. klasse afgøres ved lokalstævnerne. Der er medaljer til vinderklassen.

Er der elever med handicap i klassen? Læs her hvordan de også kan indgå i Skole OL Bordtennis.

Hvor og hvornår?

Lokale bordtennisklubber afholder stævner i Skole OL Bordtennis. Klik her for at komme til stævnekalenderen, og find et stævne nær din skole.

Hvordan deltager vi i Skole OL Bordtennis?

For at deltage i Skole OL Bordtennis, skal du først oprette din klasse her. Bagefter kan du tilmelde klassen et stævne.

Når du har oprettet din klasse og tilmeldt jer et stævne, vil du blive kontaktet af den pågældende bordtennisklub. Klubben har forskellige tilbud og aktiviteter, I kan benytte jer af, så I kan træne inden stævnet og integrere bordtennis i idrætsundervisningen. For eksempel besøg i bordtennisklubben, en instruktør fra klubben kommer ud på skolen eller udlån af bat og bolde. Skoler med tre eller flere klasser tilmeldt Skole OL Bordtennis får 24 bordtennisbat og 100 bordtennisbolde.

 

Kontakt

Hvis du ikke kan finde et stævne i nærheden af jeres skole, eller du har spørgsmål om Skole OL Bordtennis, kan du finde kontaktoplysninger her.