Bowling

Kan I ramme de 10 kegler på én gang og få strikes? I Skole OL Bowling spiller klassen sammen som ét hold. Hele klassen er med til at konkurrere om at få den højeste pointscore ved stævnet.

Tilmeld din klasse til stævne i Skole OL Bowling

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Er klassen allerede oprettet, gå til stævnekalenderen og tilmeld jer.

Hvad er Skole OL Bowling?

Skole OL Bowling er sjovt og enkelt at være med til. Stævnet foregår i det lokale bowlingcenter, hvor den lokale forenings trænere hjælper med, at alle klasser kommer godt i gang til stævnet. Der indledes altid med en introduktion til bowlingsporten, hvor eleverne bliver fortrolige med regler og udstyr. Trænerne hjælper også med at finde den rigtige kugle, så den passer i vægt og fingerstørrelse.

Når det praktiske er på plads, begynder den sjove del. Klassens elever fordeles på banerne, og skal som hold lave en så høj score som muligt. Hele klassen dyster som hold, så alle kast tæller i den samlede score. Klassen med den bedste samlede score for henholdsvis 4. og 5. klasse, kvalificerer sig til Skole OL Finalen.

Hvor og hvornår foregår bowling stævnerne?

Skole OL Bowling stævnerne afholdes af en bowlingklub i det lokale bowlingcenter. Der vil være stævner fra januar til maj.

Hvem kan deltage i bowling?

Skole OL Bowling stævnerne er for 4. og 5. klasse.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skole OL Bowling, så tag endelig fat i os.
Bowling
Danmarks Bowling Forbund
Mads Svendsen-Tune