Bowling

HVAD ER SKOLE OL BOWLING?

Kan I ramme de 10 kegler på én gang og få strikes? I Skole OL Bowling spiller klassen sammen som ét hold. Hele klassen er med til at konkurrere om at få den højeste pointscore ved stævnet.

Hvem kan deltage?

Bowling er for 4. og 5. klasse.

Hvor og hvornår?

Skole OL Bowling afvikles af en bowlingklub i det lokale bowlingcenter. Der vil være stævner fra januar til maj 2022. SE STÆNEKALENDEREN HER.

Sådan tilmelder du din klasse Skole OL Bowling

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. OPRET DIN KLASSE HER.

Er dine klasser allerede oprettet? Find et stævne i stævnekalenderen og tilmeld din klasse.

Hvordan foregår et Skole OL Bowling stævne?

Skole OL Bowling er sjovt og enkelt at være med til. Klubbens trænere hjælper med, at alle klasser kommer godt i gang med stævnet. Der indledes altid med en introduktion til bowlingsporten, hvor eleverne bliver fortrolige med regler og udstyr. Bowlingklubbens trænere hjælper også med at finde den rigtige kugle, så den passer i vægt og fingerstørrelse.

Når det praktiske er på plads begynder den sjove del. Efter introduktionen fordeles klassens elever på banerne, og skal som hold lave en så høj score som muligt. Hele klassen dyster som hold, så alle kast tæller i den samlede score. Klassen med den bedste samlede score for henholdsvis 4. og 5. klasse, kvalificerer sig til Skole OL finalen.

Kontakt

Har du spørgsmål til bowling eller Skole OL, så tag endelig fat i os.

For spørgsmål vedr. tilmelding, undervisningsforløb, praktiske informationer eller Skole OL generelt skriv til Skole OL sekretariatet på [email protected] eller tlf. 24 60 88 02.

Har du spørgsmål vedr. selve bowling konkurrencen, fx til regler eller udstyr, kan du kontakte børn og unge konsulent i Danmarks Bowling Forbund, Mads Svendsen-Tune på [email protected] eller tlf. 40 45 47 12.