Bueskydning

Bliv udfordret på teknik, koncentration og præcision når landets 5. og 6. klasser dyster i bueskydning. Hvem bevarer roen i pressede situationer, og hvem omsætter bedst teori til praksis? I Skole OL Bueskydning skyder hele klassen for en samlet score.

Tilmeld din klasse til stævne i Skole OL Bueskydning

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Er klassen allerede oprettet, gå til stævnekalenderen og tilmeld jer.

Hvad er Skole OL Bueskydning

Et bueskydningsstævne starter altid med en introduktion til bueskydningen. Herunder sikkerhed, regler og udstyr. Og så er der tid til, at eleverne kan skyde en masse pile under vejledning af den lokale bueforenings instruktører. Eleverne slutter af med kvalifikationsskydningen, hvor hver elev skyder 12 pile, som alle tæller med i beregningen af klassens gennemsnitlige score. Den klasse, der ved stævnet opnår den samlede gennemsnitlige bedste score, kvalificerer sig til Skole OL Finalen.

Det kan varierer fra bueklub til bueklub, hvordan de afholder stævnet. Nogle stævner foregår over flere dage og andre afholdes på en enkelt dag. Det vil fremgå af det enkelte stævne, hvilken model, der er tale om.

Hvor og hvornår foregår bueskydning stævnerne?

Skole OL Bueskydning stævnerne afholdes hos den lokale bueforening. Stævner ligger i foråret.

Hvem kan deltage i bueskydning?

Skole OL Bueskydning stævnerne er for 5. og 6. klasse.

Gratis undervisningsforløb

På Skole OL’s Undervisningsplatform finder du en række sjove aktiviteter med bue og pil. Tag kontakt til jeres lokale bueforening og spørg om I må låne deres faciliteter, eller måske kan de endda give jer et gratis undervisningsforløb forud for jeres stævne.

harlequinfilter

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skole OL Bueskydning, så tag endelig fat i os.
Bueskydning
Bueskydning Danmark
Kenn Romme