Bueskydning

Bliv udfordret på teknik, koncentration og præcision når landets 5. og 6. klasser dyster i bueskydning. Hvem bevarer roen i pressede situationer, og hvem omsætter bedst teori til praksis?

I Skole OL Bueskydning skyder hele klassen for en samlet score og vil hermed være med i konkurrencen om finalepladser til Skole OL Finalen i Aarhus i juni måned. Ved Finalen kåres Danmark bedste klasse og Danmarks bedste skytte!


Hvem kan deltage?

Skole OL Bueskydning er for 5. og 6. klasse.

Er der elever med handicap i klassen? Læs her hvordan de også kan indgå i Skole OL Bueskydning.

Hvor og hvornår?

Skole OL Bueskydning kan kun afvikles hos den lokale bue-forening, som afholder Skole OL stævner. Se hvor og hvornår her.

Konkurrencen om finalepladserne til Skole OL Finalen løber frem til 24. maj 2018. Se også Finaleudtagelse.

Hvordan foregår Skole OL Bueskydning?

Bueklubberne rundt om i landet står klar til at afholde Skole OL stævner i Bueskydning. Ved stævnerne vil der være et introforløb, hvor eleverne bliver fortrolige med bueskydningens regler og udstyr, samt får skudt en masse pile under vejledning af foreningens Skole OL-instruktører.

Senere samme dag vil eleverne skyde for klassens samlede gennemsnitlige bedste score, som vil indgå i konkurrencen om finalepladser til Skole OL finalen. Den bedste klasse på hver årgang til hvert lokalstævne kvalificerer sig til Skole OL Finalen i Bueskydning via klassens gennemsnitlige bedste score, og klassen kommer dermed til at repræsentere sin by, kommune eller landsdel til Skole OL Bueskydning.

Den lokale konkurrence om finalepladserne til Skole OL Bueskydning foregår over flere dage, og derfor finder vi ikke en vinder af lokalstævnet i en by, før sidste stævnedag har været afholdt. Det er den lokale arrangør som giver vinderne besked og tildeler den vindende klasse sit vinderdiplom, med tilhørende oplysninger om, hvordan klassen tilmelder sig Skole OL Finalen.

Se flere detaljer Skole OL Bueskydning her.

Hvordan deltager vi i Skole OL Bueskydning?

For at deltage i Skole OL Bueskydning, skal du som det første oprette din klasse her. Herefter har du mulighed for at tilmelde jer et lokalstævne i Skole OL Bueskydning.

Kontakt

For yderligere information om Skole OL Bueskydning, find kontaktoplysningerne her.

Følg os