Combat Archery

Skole OL Combat Archery er for 7.-8. klasse. Det er bueskydnings svar på paintball. Klassen dyster sammen som et hold og lærer at sigte og skyde med bue og pil. De skal som klasse igennem en præcisionskonkurrence, hvorefter de skal prøve kræfter med spillet Last Team Standing og spille mod andre klasser.

Tilmeld din klasse til stævne i Skole OL Combat Archery

Start med at oprette din klasse i vores tilmeldingssystem. Er klassen allerede oprettet, gå til stævnekalenderen og tilmeld jer.

Hvad er Skole OL Combat Archery?

Et Skole OL Combat Archery lokalstævne, kan rumme fire til otte klasser på én dag, og arrangeres som et lokalt finalestævne. Eleverne dyster mod andre klasser i Combat Archery spillet ”Last man standing”. Derudover skal de forsøge at skaffe point til klassen i bueskydnings præcisionskonkurrence. 7. og 8. klasser dyster ligeværdigt mod hinanden.

Hvor og hvornår foregår Combat Archery stævnerne?

Skole OL Combat Archery stævnerne afholdes hos den lokale bueforening. Stævner ligger både i foråret og efteråret.

Hvem kan deltage i combat archery?

Skole OL Combat Archery stævnerne er for 7. og 8. klasse.

Konkurrencen

Der skal dystes i Combat Archery spillet; Last Team Standing.

To klasser dyster mod hinanden i en kamp. Hver kamp indeholder 4 runder af samme spil. Hver kamp indeholder følgende runder:

  • 4 runder med mix hold (der skal være min. en dreng og pige på holdet)

Hvert hold indeholder 5 aktive elever på banen ad gangen. Alle elever i klassen skal deltage på minimum et hold pr kamp. Udover det bestemmer klassen selv hvordan de sammensætter holdene. I hver kamp kan man max vinde 25 point som klasse. En vunden runde giver 5 point, uafgjort 3 point til hvert hold og en tabt runde giver inden point. Uafgjorte kampe kan kun ske ved at tiden for runden løber ud. Der er afsat 30 minutter pr. kamp og max 5 minutter pr runde. Klassekammeraterne og lærerne er mere end velkommen til at heppe og hjælpe med taktikken. De må dog ikke smide pile ind til klassekammeraterne eller på anden måde hjælpe fysisk.

harlequinfilter

Kontakt os

Har du spørgsmål til Skole OL Combat Archery, så tag endelig fat i os.
Combat Archery
Bueskydning Danmark
Astrid Staffe