Cross

Skole OL Cross er en HELT NY aktivitet under Skole OL og udfordrer 5. – 6. klasser fra hele landet i løb på ujævnt terræn; i græs, mudder og bakker. Hele klassen deltager sammen som ét hold.

Crossløb er udbredt over hele verden og er den ældste atletikdisciplin, som der afholdes verdensmesterskaber i. Den 30. marts 2019 skal verdens bedste crossløbere konkurrere om verdensmesterskaberne i Aarhus. Vær med i et af de lokale Skole OL Cross stævner og kvalificer jer til Skole OL finalen i SkoleCross i juni 2019.


Hvem kan deltage?

Skole OL Cross er for 5. – 6. klasse.

Hvor og hvornår?

Skole OL Cross er en spændende, ny mulighed for at klassen kan træne udholdenhedsløb og samtidig deltage i konkurrencen om finalepladser i Skole OL Finalen i 2019. De bedste klasser fra hver årgang vinder en plads i Skole OL Cross Finalen i Aarhus, som afvikles i ugen op til VM i Cross den 30. marts 2019.

Skole OL Cross Finalen løbes på en rute omkring Ceres Park & Arena  i Aarhus.

Skole OL Crosslokalstævnerne afvikles 14 forskellige steder i Danmark. Lokalstævne afvikles fra sensomme 2018 og frem til foråret 2019.

Vi opdaterer løbende lokalstævne siden med mere information. Hold også øje med oversigten over lokalstævner, hvor Skole OL Cross lokalstævner vil fremgå.

Hvordan deltager vi i Skole OL Cross?

Fra d. 15. august til det være muligt at oprette din klasse og tilmelde den til Skole OL Cross via siden her

Kontakt

Har du spørgsmål til Skole OL Cross, så kontakt os endelig. Se kontaktoplysninger her.

Følg os