Parasport og specialklasser

Alle elever kan deltage i Skole OL. Læs mere her om mulighederne for at være med i Skole OL, hvis du har en elev med et fysisk handicap eller hvis du er lærer i en specialklasse.

Elever med fysisk handicap og synshandicap

Elever med et fysisk handicap og synshandicap har også mulighed for at få en rigtig god oplevelse til Skole OL. Eleverne kan konkurrere sammen med deres klassekammerater til Skole OL stævnerne, hvor de kan benytte særlige hjælpemidler. Sammen med deres klasse dyster de om en plads i den store Skole OL Finale på lige fod med alle andre klasser.

Det vurderes i hvert tilfælde, hvordan eleven med handicap bedst inkluderes i den pågældende sportsgren. I enkelte tilfælde tilpasses øvelserne, i andre tilfælde anvendes særlige hjælpemidler – alt sammen med henblik på at skabe fair konkurrence. Mulighederne for at inkludere elever med handicap varierer efter handicap og de enkelte sportsgrene.

Tag fat i Parasport Danmark, hvis du har en elev med fysisk handicap – de står altid klar til at give vejledning. Find kontaktoplysningerne nederst på siden.

Skole OL for specialklasser

Skole OL er for alle elever i grundskolen. Specialklasser kan også være med i Skole OL.

Specialklasser har altid deltaget i Skole OL og med stor succes og eleverne har fået gode idrætsoplevelser ude til vores Skole OL stævner.

Er du lærer for en specialklasse så tøv ikke med at tilmelde din klasse til et Skole OL stævne, men vær opmærksom på, at klassen deltager på lige fod med andre klasser og det forventes, at I selv stiller de fornødne lærerressourcer til rådighed.

Har I særlige ønsker eller behov i forbindelse med deltagelse i Skole OL med en specialklasse, er I altid velkomne til at kontakte Parasport Danmark. Du finder kontaktoplysningner herunder.

harlequinfilter

Kontaktoplysninger

Skriv til os og hør mere om mulighederne for at deltage i Skole OL med din klasse.
Parasport
Parasport Danmark
Henrik Rye Rasmussen